Ο δημιουργός του Game of Thrones για τα fandoms: "Πώς έγιναν όλα τόσο τοξικά;"

Έξω από τα δόντια μίλησε ο George R.R. Martin για την αντιμετώπιση των fans σε μεγάλα franchises
31 Μαΐου 2022 20:15
Ο δημιουργός του Game of Thrones για τα fandoms: "Πώς έγιναν όλα τόσο τοξικά;"

O George R.R. Martin παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Independent εκεί όπου αναφέρθηκε για το γεγονός πως ανυπομονεί να δει το House of the Dragon να κοντραριστεί με το "Lord of the Rings: The Rings of Power". 

Στην ίδια συνέντευξη όμως μίλησε και έξω από τα δόντια για τη συμπεριφορά των fans και πως έχει καταλήξει να γίνεται τόσο τοξική λέγοντας: 

Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ο κόσμος να μισεί κάτι που κάποτε αγαπούσε. Εάν δεν σου αρέσει μια σειρά απλά μην την παρακολουθείς. Πως γίνεται όλα να έγιναν τόσο τοξικά;

Θέλοντας να εξηγήσει περαιτέρω τις σκέψεις του αναφέρθηκε στην περίπτωση της σειράς "The Rings of Power": 

To Lord of the Rings: The Rings of Power δεν έχει βγει καν, αλλά αν ακολουθήσεις το τι γίνεται στο διαδίκτυο, η διαμάχη είναι σαν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πετάνε ατομικές βόμβες ο ένας τον άλλον. Ακούς διαμάχες για μερικές σειρές της Marvel και τις ταινίες της και κάποιους χαρακτήρες της DC. Κάποτε εάν ήσουν fan του Star Trek αγαπούσες το Star Trek. Τώρα φαίνεται πως οι μισοί που αποκαλούνται Star Trek fans μισούν το Star Trek και οι Star Wars fans μισούν το Star Wars και οι fans του Τόλκιν μισούν το Rings of Power. 

Τι διάολο δηλαδή; Ίσως να φταίει το ότι αλλάζουν, αλλά ως συγγραφέας θα τρελαινόμουν εάν δεν το άλλαζα κάπως. Θέλεις να πεις νέες ιστορίες, όχι τις ίδιες ξανά και ξανά. 

To House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου 2022 στα HBO και HBO Max, ενώ το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.