George R. R. Martin και HBO έχουν στα σκαριά τρεις νέες σειρές του Game of Thrones

Οι οποίες είναι animated
01 Ιανουαρίου 2024 19:07
George R. R. Martin και HBO έχουν στα σκαριά τρεις νέες σειρές του Game of Thrones

Ο George R. R. Martin ή αλλιώς ο «πατέρας» του Game of Thrones δήλωσε και επίσημα ότι έχει στα σκαριά τρία διαφορετικά animated σόου βασισμένα σε αυτό το σύμπαν. Ο σεναριογράφος έκανε μερικές δηλώσεις μέσα από το επίσημο site του δίνοντας εύσημα στους δημιουργούς του Blue Eye Samurai που είδαμε πρόσφατα στο Netflix.

Καθώς ο Martin μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για αυτό το νέο animation του Netflix, είπε ότι εκείνος, μαζί με το HBO, έχουν στα σκαριά τις δικές τους animated σειρές που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο του «A Song of Ice & Fire».

Το Blue Eye Samurai είναι κάτι μοναδικό και είναι υπέροχο. Ακόμα κι αν δεν παρακολουθείτε συνήθως κινούμενα σχέδια, δοκιμάστε το. Είναι φοβερό. Αν σας αρέσουν τα δικά μου πράγματα, νομίζω ότι θα σας αρέσει και αυτό.

Το HBO και εγώ έχουμε τα δικά μας project κινουμένων σχεδίων, που διαδραματίζονται στον κόσμο του "A Song Of Ice & Fire". Κανένα από αυτά δεν έχει πάρει το πράσινο φως ακόμη, αλλά νομίζω ότι πλησιάζουμε στο να κάνουμε το επόμενο βήμα με ένα-δύο από αυτά.

Όπως δήλωσε ο Martin, το HBO δεν έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως για να προχωρήσει η παραγωγή τους, αλλά ένα ή δυο από αυτά είναι πολύ κοντά για να ξεκινήσουν.

Όπως μαθαίνουμε από το Variety, ο Martin είχε αρχικά τέσσερα animated projects στα σκαριά με το HBO, ενώ και το Sea Snake που γνωρίζουμε εδώ και καιρό, θα είναι τελικά και αυτό animation.

Εδώ και χρόνια ακούγεται ότι το HBO έχει στα σκαριά διάφορα projects που βασίζονται στο σύμπαν του Game of Thrones. Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα δείτε και τον 2ο κύκλο από το επιτυχημένο House of the Dragon.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από τα 10 που περιλάμβανε η 1η σεζόν. Επίσης, οι συντελεστές του HBO και της σειράς οραματίζονταν εξ αρχής μια ιστορία που θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις σεζόν. Λόγω αυτού, ο showrunner Ryan Condal μαζί με τον δημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό, George R.R. Martin, έχουν σχεδιάσει από πριν την 3η σεζόν του House of the Dragon, η οποία μάλιστα έχει πάρει το "πράσινο φως" από το HBO.

Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".