Game of Thrones: Δυσάρεστα νέα για τη σειρά του Jon Snow από τον Kit Harington

Δεν μπόρεσαν να βρουν την κατάλληλη ιστορία για να πουν
09 Απριλίου 2024 22:16
Game of Thrones: Δυσάρεστα νέα για τη σειρά του Jon Snow από τον Kit Harington

Τον περασμένο Νοέμβριο σάς είχαμε ενημερώσει για τα νεότερα σχετικά με το spin-off του Jon Snow, από το σύμπαν του Game of Thrones. Τα βλέμματα είχαν στραφεί στην spin-off σειρά του Jon Snow, που τόσα πολλά χρόνια ακούμε, αλλά δεν είδαμε ποτέ. Και όπως φαίνεται τώρα, δε θα τη δείτε (μάλλον) ποτέ αυτό το project στις οθόνες σας, καθώς μόλις έγινε γνωστό ότι το ΗΒΟ το ακύρωσε.

Ακυρώθηκε πριν καν ξεκινήσει το Jon Snow με τον Kit Harington, καθώς ο ίδιος ο ηθοποιός έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Screen Rant ελέω της νέας του ταινίας “Blood for Dust”, αφού αποκάλυψε ότι το project αυτό δεν προχώρησε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Harrington αποκάλυψε ότι από το τέλος του Game of Thrones το 2019, δεν μιλούσε για την προσωπική σειρά του Jon Snow, επειδή δεν ήθελε να αναρωτιούνται οι fans στο που θα μπορούσε να επικεντρωθεί αυτή η σειρά. Επίσης, είχε στο μυαλό του ότι δε θα ήταν ωραίο να έτρεφε ο κόσμος ελπίδες και τελικά να μην ερχόταν ποτέ αυτό το project.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Κατά τη ανάπτυξη, κοιτάς κάθε πλευρά και αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο. Και αυτή τη στιγμή, δεν αξίζει. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να βρούμε την κατάλληλα ιστορία για να πούμε ότι θα είμαστε ενθουσιασμένοι. Έτσι, αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Μπορεί να υπάρξει κάποια στιγμή (μια ιστορία) στο μέλλον που θα μας έκανε να επιστρέψουμε σε αυτό το project, αλλά όχι, αυτή τη στιγμή κάθεται στο ράφι.

Game of Thrones: Τι γίνεται με τη σειρά του Jon Snow; Το HBO έχει τα νεότερα

Το HBO έχει ακυρώσει και άλλες σειρές βασισμένες στο Game of Thrones, αλλά αν είστε λάτρεις αυτού του σύμπαντος, να σας ενημερώσουμε ότι φέτος θα δείτε τη 2η σεζόν του House of the Dragon, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και το A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight που θα παίξει του χρόνου.