Game of Thrones: Τι γίνεται με τη σειρά του Jon Snow; Το HBO έχει τα νεότερα

Είναι η πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones
08 Νοεμβρίου 2023 12:04
Game of Thrones: Τι γίνεται με τη σειρά του Jon Snow; Το HBO έχει τα νεότερα

Εδώ και καιρό είχε αναφερθεί σε έγκυρα ρεπορτάζ μεγάλων μέσων του Χόλιγουντ ότι στα σκαριά βρίσκεται μια ακόμη spinoff σειρά του Game of Thrones, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Jon Snow του Kit Harington

Και ενώ θα περίμενε κανείς το HBO να δώσει προτεραιότητα σε έναν εκ των πλέον λατρεμένων χαρακτήρων του σύμπαντος του A Song of Ice and Fire του George R.R. Martin, έγινε το αντίθετο. Προς έκπληξη όλων η νεότερη spinoff σειρά που πήρε το "πράσινο φως" του τηλεοπτικού δικτύου ήταν το "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight". 

Τόσο καιρό μετά την ανακοίνωση οι fans αναρωτιούνται που βρίσκεται η σειρά του Jon Snow και την απάντηση έδωσε ο επικεφαλής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, η οποία όμως θα δυσαρεστήσει αρκετούς. 

Ο Bloys δήλωσε στο TV Line ότι η σειρά "Jon Snow δεν είναι καν κοντά στο να πάρει επίσημα το "πράσινο φως" του HBO", όπως και κανένα άλλο spinoff που φημολογείται ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη.  "Πάντοτε έχουμε σενάρια για το Game of Thrones που τα δουλεύουμε και είναι υπό ανάπτυξη. Δώσαμε το πράσινο φως στο Dunk and Egg την περασμένη άνοιξη." είπε χαρακτηριστικά ο Bloys. Με λίγα λόγια η spinoff σειρά του Jon Snow απέχει πολύ καιρό ακόμα μέχρι να τη δούμε ή να μάθουμε κάτι πιο απτό για το project, έτσι όπως τα μεταφέρει το HBO. 

Την ύπαρξη της σειράς είχε επιβεβαιώσει και η "Daenerys Targaryen" δηλαδή η ηθοποιός Emilia Clarke λέγοντας σε παλιότερη συνέντευξη: "Μου μίλησε για αυτό και γνωρίζω ότι υπάρχει. Απο ότι καταλαβαίνω είναι δημιούργημα του Kit. Επομένως ότι θα δείτε, ελπίζω εάν συμβεί, θα είναι εγκεκριμένο από τον Kit Harington."

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, η sequel σειρά θα αποτελεί ένα χαρακτηροκεντρικό spinoff στον Jon Snow, ο οποίος στην 8η σεζόν του Game of Thrones ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Aegon Targaryen και πως είναι πιθανός διάδοχος του Σιδηρούν Θρόνου. Στο φινάλε όμως αναγκάστηκε να σκοτώσει την θεία/σύντροφό του, Daenerys Targaryen.

Aυτοεξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε μαζί με τη νέα του οικογένεια, τους Wildlings, αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή. Ακόμη, όμως, επειδή το sequel σόου του Game of Thrones βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του πέραν του ότι θα δούμε τον Jon Snow στη ζωή του πέρα από το τείχος