Game of Thrones: Τα νεότερα για την παραγωγή της spinoff σειράς “A Knight of the Seven Kingdoms“

To ΗΒΟ προσπαθεί να βάλει το σύμπαν του GoT σε μια τάξη
03 Νοεμβρίου 2023 12:39
Game of Thrones: Τα νεότερα για την παραγωγή της spinoff σειράς “A Knight of the Seven Kingdoms“

Τα νέα για την 2η σεζόν του House of the Dragon ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστα για τους fans αφού δε θα χρειαστεί να περιμένουν παραπάνω για την πρεμιέρα της, διότι η σειρά δεν ταλαιπωρήθηκε όπως άλλες λόγω των απανωτών απεργιών στο Χόλιγουντ. 

Παράλληλα όμως το HBO, πάντοτε δια στόματος του διευθυντή προγράμματός του, Casey Bloys, επιφύλασσε μερικά νέα και για την άλλη spinoff σειρά του σύμπαντος του Game of Thrones, στο πλαίσιο του ειδικού event παρουσίασης προγράμματος του HBO στη Νέα Υόρκη. 

Ο λόγος για το Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, για το οποίο μάθαμε επίσης καλά νέα τα οποία αποκαλύπτουν ότι τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2024, εφόσον μέχρι τότε έχει λήξει η απεργία του SAG-AFTRA και έχει βρεθεί λύση στα αιτήματα των ηθοποιών. 

Η σειρά αυτή θα διηγηθεί στις ιστορίες του ιππότη Ser Duncan the Tall και του μικροκαμωμένου ακόλουθού του, ονόματι "Egg", οι οποίες λαμβάνουν χώρα 200 χρόνια πριν το Game of Thrones και περίπου 100 χρόνια μετά την ενοποίηση των Επτά Βασιλείων από τους Ταργκέριεν. Θα βασίζεται φυσικά στα spinoff μυθιστορήματα του George R.R. Martin των Dunk & Egg, εκεί όπου εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος θα είναι ο ίδιος με την Ira Parker, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι επίσης οι Ryan Condal (συνδημιουργός House of the Dragon) και Vince Gerardis. 

Η επίσημη περιγραφή της σειράς αυτής αναφέρει: "Έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, δύο απίθανοι ήρωες περιπλανιόντουσαν στο Γουέστερος... ένας νεαρός, αφελής αλλά θαρραλέος ιππότης, ο Σερ Duncan ο Ψηλός, και ο μικροκαμωμένος ακόλουθος του, ο Egg. Σε μια εποχή που η γενιά των Targaryen κατέχει ακόμα τον Σιδερένιο Θρόνο και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει ακόμα χαθεί από τη μνήμη των ζωντανών, σπουδαία πεπρωμένα, ισχυροί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους ασυνήθιστους και ασύγκριτους φίλους."

Το εν λόγω prequel σόου του Game of Thrones είναι ένα από τα πολλά  spinoff που φημολογούνται εδώ και καιρό, το οποίο εν τέλει πήρε το "πράσινο φως" για να προχωρήσει η παραγωγή του. Στα σκαριά λέγεται επίσης ότι υπάρχει και μια spinoff σειρά με τον Jon Snow που θα είναι sequel στα γεγονότα του Game of Thrones.