Game of Thrones: Τί θα κάνει ο Jon Snow στη sequel σειρά; Ο Kit Harington αποκαλύπτει

Οι πρώτες πληροφορίες για τη sequel σειρά του GoT...έστω και φειδωλές
12 Δεκεμβρίου 2022 23:45
Game of Thrones: Τί θα κάνει ο Jon Snow στη sequel σειρά; Ο Kit Harington αποκαλύπτει

Από το στόμα του Kit Harington μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για τη σειρά "Snow" που θα αποτελέσει την πρώτη sequel σειρά του σύμπαντος του Game of Thrones

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο Game of Thrones convention πριν από μερικές ημέρες που έγινε στο Λος Άντζελες και δεν γλίτωσε την ερώτηση για το τί συμβαίνει με τη σειρά όπου θα πρωταγωνιστεί ο Jon Snow και είχε ανακοινωθεί έμμεσα τον περασμένο Ιούλιο. Όντας αρκετά προσεκτικός στην απάντησή του και τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσει μίλησε για την ψυχική κατάσταση του Jon SNow αμέσως μετά το φινάλε του Game of Thrones.

"Νομίζω εάν τον ρωτούσαμε, θα μας έλεγε ότι τη γλίτωσε φτηνά. Στο τέλος της σειράς τον βρίσκουμε σε εκείνο το κελί, όπου προετοιμάζεται αν εκτελεστεί και το θέλει. Νιώθει τελειωμένος. Το γεγονός ότι πηγαίνει στο Τείχος είναι το μεγαλύτερο δώρο που του έγινε αλλά και η μεγαλύτερή του κατάρα. Πρέπει να ορθοποδήσει με όλη αυτή την ιστορία στις πλάτες του και να ζήσει γνωρίζοντας πως σκότωσε την Danny, πως η Ygritte πέθανε στα χέρια του, πως κρέμασε τον Olly και πως να ζήσει τη ζωή του με όλα αυτά τα ψυχικά τραύματα. Αυτό θα είναι ενδιαφέρον." 

Και συνέχισε τα λόγια του λέγοντας πως:

Επομένως νομίζω ότι έτσι όπως τον αφήνουμε μετά το φινάλε...Νομίζω ότι θα θέλαμε να μειδιάσει λίγο τώρα που τα πράγματα καλυτέρευσαν αλλά δεν είναι καθόλου καλά. 

Η sequel σειρά θα αποτελεί ένα χαρακτηροκεντρικό spinoff στον Jon Snow, ο οποίος στην 8η σεζόν του Game of Thrones ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Aegon Targaryen και πως είναι πιθανός διάδοχος του Σιδηρούν Θρόνου. Στο φινάλε όμως αναγκάστηκε να σκοτώσει την θεία/σύντροφό του, Daenerys Targaryen. Aυτοεξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε μαζί με τη νέα του οικογένεια, τους Wildlings, αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή. 

Ακόμη η σειρά είναι σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο για την πρόοδό της, πέραν του ότι ο George R.R. Martin είχε δηλώσει πως ο προσωρινός της τίτλος είναι "SNOW".