House of the Dragon: Μάθαμε στα σίγουρα πότε θα έρθει η 2η σεζόν και θα είναι νωρίτερα!

Το HBO επεφύλασσε μερικά καλά νέα για τους fans του Game of Thrones σύμπαντος
02 Νοεμβρίου 2023 19:43
House of the Dragon: Μάθαμε στα σίγουρα πότε θα έρθει η 2η σεζόν και θα είναι νωρίτερα!

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα επεφύλασσε το HBO για τους fans του House of the Dragon, το οποίο μάθαμε επίσημα πως θα έρθει λιγάκι νωρίτερα από το αναμενόμενο. 

Τι σημαίνει αυτό; Από τη στιγμή που τελείωσε η απεργία των σεναριογράφων αναίμακτα για αυτό, ενώ δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο από τη συνεχιζόμενη απεργία του SAG-AFTRA (ηθοποιοί Χόλιγουντ), βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η παραγωγή του. 

Για αυτό και σε ένα ειδικό event για τον Τύπο, το HBO δια στόματος του διευθυντή προγραμμάτων, Casey Bloys, ανακοίνωσε ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του καλοκαιριού του 2024. Αρχικά γνωρίζαμε ότι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι και πιθανότατα προς τον Αύγουστο όπως και η πρώτη σεζόν του. Με αυτό το ανανεωμένο χρονοδιάγραμμα δεν αποκλείεται όμως ότι μπορεί να το δούμε στους δέκτες μας από τον Ιούνιο ή και τον Ιούλιο

Μάλιστα, στο πλαίσιο του ειδικού event του HBO στη Νέα Υόρκη έγινε και η προβολή του πρώτου trailer της 2ης σεζόν στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους αλλά λόγω NDA, δεν θα δημοσιευτούν ακόμα πληροφορίες για το τι έδειξε. Άλλο θετικό του πως προχώρησε η παραγωγή της 2ης σεζόν του prequel σόου του Game of Thrones είναι πως ολοκλήρωσε εδώ και μερικό καιρό τα γυρίσματα και πλέον βρίσκεται στο post-production. 

Το HBO επιβεβαίωσε την προσθήκη των πρώτων τεσσάρων νέων ηθοποιών στο cast του νέου κύκλου, που θα πλαισιώσουν τις βασίλισσες Alicent και Rhaenyra των Olivia Cooke και Emma D'Arcy, και είναι οι: Simon Russell Beale, Freddie Fox, Gayle Rankin και Abubakar Salim.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από τα 10 που περιλάμβανε η 1η σεζόν. Επίσης,  οι συντελεστές του HBO και της σειράς οραματίζονταν εξ αρχής μια ιστορία που θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις σεζόν. Λόγω αυτού, ο showrunner Ryan Condal μαζί με τον δημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό, George R.R. Martin, έχουν σχεδιάσει από πριν την 3η σεζόν του House of the Dragon, η οποία μάλιστα έχει πάρει το "πράσινο φως" από το HBO.

Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Επιβεβαιωμένα η 2η σεζόν του House of the Dragon αναμένεται να κυκλοφορήσει στο HBO στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού.