Αυτοί θα παίξουν στη νέα prequel σειρά του Game of Thrones, με τίτλο “Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight“

Βρέθηκαν οι τηλεοπτικοί Dunk και Egg από τις ιστορίες του George R.R. Martin
05 Απριλίου 2024 22:29
Αυτοί θα παίξουν στη νέα prequel σειρά του Game of Thrones, με τίτλο “Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight“

Το HBO είχε μια σημαντική ανακοίνωση να κάνει για μια από τις επερχόμενες σειρές του σύμπαντος του Game of Thrones, που έχουν πάρει το πράσινο φως και αναφερόμαστε στο "The Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight". 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση οι ηθοποιοί Peter Claffey και Dexter Sol Ansell θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα spinoff, prequel σειρά του Game of Thrones, υποδυώμενοι τους Ser Duncan the Tall και "Egg", δύο χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν αγαπηθεί από τα ομώνυμα βιβλία του George R.R. Martin και για πρώτη φορά θα αποτυπωθούν στην μικρή οθόνη. Από τη μία, ο Claffey είναι πρώην παίκτης ράγμπι και ηθοποιός που έχει παίξει στην σειρά "Bad Sisters" της Apple TV+ αλλά και στην κωμική σειρά τρόμου "Wrecked" του BBC. Από την άλλη, ο Ansell έχει παίξει στα “The Midwich Cuckoos” και “Hullraisers”, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στην prequel ταινία των Hunger Games, το "The Ballad of Songbirds & Snakes". 

H σειρά θα αντλεί τα γεγονότα της από τα ομώνυμα μυθιστορήματα: "The Hedge Knight" του 1998, "The Sworn Sword" του 2003 και "The Mystery Knight" του 2010. Το 2015 όμως επανακυκλοφόρησαν σε μία τριλογία βιβλίων με τίτλο "A Knight of the Seven Kingdoms" -όπως ο τίτλος της σειράς. 

Ο νεαρός Ansell μάλιστα γιόρτασε την είδηση του casting του στην επόμενη σειρά του Game of Thrones σύμπαντος με μια φωτογραφία στα social media, όπου πόζαρε με ένα αυγό στα χέρια του με το όνομα "Egg", που παραπέμπει στον χαρακτήρα που θα υποδυθεί. 

Η επίσημη περιγραφή της σειράς αυτής αναφέρει: "Έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, δύο απίθανοι ήρωες περιπλανιόντουσαν στο Γουέστερος... ένας νεαρός, αφελής αλλά θαρραλέος ιππότης, ο Σερ Duncan ο Ψηλός, και ο μικροκαμωμένος ακόλουθος του, ο Egg. Σε μια εποχή που η γενιά των Targaryen κατέχει ακόμα τον Σιδερένιο Θρόνο και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει ακόμα χαθεί από τη μνήμη των ζωντανών, σπουδαία πεπρωμένα, ισχυροί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους ασυνήθιστους και ασύγκριτους φίλους." 

To Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2025 μέσα από τα HBO και την streaming υπηρεσία MAX. Να αναφέρουμε επίσης ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα προβληθεί στις 16 Ιουνίου του 2024.