The Winds of Winter: Ο George R.R. Martin επιβεβαίωσε πόσες σελίδες έχει γράψει!

Και πόσες του έχουν μείνει ακόμα
21 Νοεμβρίου 2023 11:30
The Winds of Winter: Ο George R.R. Martin επιβεβαίωσε πόσες σελίδες έχει γράψει!

Ο πατέρας του Game of Thrones, George R.R. Martin έδωσε μία νέα συνέντευξη στο Bangcast και αποκάλυψε πόσες σελίδες έχει γράψει, αλλά και πόσες έμειναν για να τελειώσει -επιτέλους- το The Winds of Winter βιβλίο.

Ο Martin μίλησε στο Bangcast και αποκάλυψε ή μάλλον επιβεβαίωσε ξανά ότι έχει γράψει 1.100 σελίδες από το The Winds of Winter από τις 1.500 έως και 1.700 σελίδες που μπορεί να φτάσει όταν εκδοθεί. Ναι, πρόκειται για το ίδιο ακριβώς νούμερο που είχε δηλώσει πριν από περίπου ένα χρόνο όταν βρέθηκε καλεσμένος στο The Late Snow του Stephen Colbert.

Οι δηλώσεις του Martin ήταν οι εξής: Έχω γράψει περίπου 1.100 σελίδες, αλλά έχω πολλές ακόμα. Είναι ένα τεράστιο βιβλίο. Ίσως θα έπρεπε να είχα γράψει μικρότερα βιβλία πριν ξεκινήσω αυτό, αλλά είναι δύσκολο. Αυτό είναι το κύριο «πράγμα» που τρώει τώρα το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής ζωής μου.

Φαίνεται ότι ο διάσημος συγγραφέας δεν έχει προχωρήσει πολύ σε σχέση με πέρυσι και χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει το πολυπόθητο βιβλίο. Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι βρισκόμαστε αρκετά χρόνια μακριά μέχρι να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων.

Παλιότερα, ο Martin είχε δηλώσει τα εξής για το νέο του βιβλίο:

Κάνω πρόοδο με το The Winds of Winter, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ μεγάλο βιβλίο (πάνω από 1500 σελίδες). Πιστεύω ότι έχω ολοκληρώσει περίπου τα τρία τέταρτα της διαδρομής. Όλοι οι χαρακτήρες πλέκονται μεταξύ τους.

Στην πραγματικότητα έχω τελειώσει με ορισμένους από τους χαρακτήρες, έχω ολοκληρώσει την ιστορία τους, αλλά όχι με άλλους. Οπότε πρέπει να τελειώσω όλη αυτή την πλέξη. Θα μου πάρει ακόμα αρκετό καιρό.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του George R.R. Martin παρακάτω.