Ο George R.R. Martin ανυπομονεί για την κόντρα House of the Dragon και LOTR: The Rings of Power

Ο δημιουργός του Game of Thrones βλέπει να γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο fantasy σειρών
30 Μαΐου 2022 22:49
Ο George R.R. Martin ανυπομονεί για την κόντρα House of the Dragon και LOTR: The Rings of Power

Ο δημιουργός του Game of Thrones δε βλέπει την ώρα το "House of the Dragon", η πολυαναμενόμενη prequel σειρά του Game of Thrones, να κοντραριστεί με την επίσης prequel σειρά του Lord of the Rings, το "Rings of Power". 

Δύο επικές υπερπαραγωγές στο fantasy είδος θα ανταγωνιστούν η μία την άλλη και το ίδιο θα συμβεί και με τις streaming υπηρεσίες τους, τα HBO Max και Amazon Prime Video αντίστοιχα. Ο George R.R. Martin, μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξή του στην Independent αναφέρθηκε σε αυτή την "μάχη για την κυριαρχία στο είδος του fantasy" όπως την αποκαλεί λέγοντας: 

Ξέρω πως πολλά άρθρα από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες τους ήταν του στιλ "Ω η μάχη για την κυριαρχία στο fantasy είδος. Rings of Power vs. House of the Dragon, ποιος θα νικήσει; Δε ξέρω γιατί το κάνουν πάντα αυτό. Ελπίζω και οι δύο σειρές να επιτύχουν. Είμαι αρκετά ανταγωνιστικός τύπος. Εάν αποσπάσουν έξι Emmy βραβεία -και ελπίζω να το κάνουν- ελπίζω εμείς να αποσπάσουμε επτά. 

Όπως και να έχει είναι καλό για το fantasy genre, λατρεύω το είδος. Λατρεύω την επιστημονική φαντασία και θέλω περισσότερα τέτοια σόου. 

To House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου 2022 στα HBO και HBO Max, ενώ το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.