Ο Pedro Pascal ισορροπεί μετά βίας μεταξύ Mandalorian και Joel στο The Last of Us του HBO

Ο ηθοποιός μιλάει για το πως οι δύο ρόλοι του έχουν μια ενδιαφέρουσα σχέση μεταξύ τους
31 Μαΐου 2022 18:56
Ο Pedro Pascal ισορροπεί μετά βίας μεταξύ Mandalorian και Joel στο The Last of Us του HBO

Ο Pedro Pascal υποδύεται εδώ και καιρό τον Din Djarin στην σειρά "The Mandalorian" του σύμπαντος του Star Wars που προβάλλεται στο Disney+ και σύντομα θα τον δούμε και στην τηλεοπτική σειρά του The Last of Us του HBO στο ρόλο του Joel Miller. 

Δύο σημαντικοί χαρακτήρες για την pop κουλτούρα που τους υποδύεται ο ίδιος ηθοποιός. Εν μέσω του Star Wars Celebration 2022, το Collider μίλησε με τον Pascal o οποίος αποκάλυψε ότι οι δύο χαρακτήρες έχουν μια ενδιαφέρουσα σχέση μεταξύ τους: 

Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να αντέξω έναν τρίτο τέτοιο ρόλο για να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Δε μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος με το να είμαι κομμάτι αυτών των δύο εμπειριών. Βρίσκω ότι έχουν μια ενδιαφέρουσα σχέση μεταξύ τους. Θεωρώ ότι η αγάπη των Jon Favreau και Dave Filoni για αυτές τις ιστορίες είναι ακριβός γιατί βγήκαν τόσο όμορφες εμπειρίες. Και θα πω το ίδιο για τα άτομα πίσω από το The Last of Us που θα δείτε τελικά και εκεί. 

 

Το The Last of Us στο HBO βρίσκεται προς το τέλος των γυρισμάτων του και εκτός απροόπτου θα προβληθεί στις αρχές του 2023 στο HBO, ενώ και η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023