Star Wars: Η νέα σειρά "Skeleton Crew" με τον Jude Law έρχεται στο Disney Plus

Με άρωμα "stranger Things" και "Goonies" η νέα σειρά του Star Wars σύμπαντος
27 Μαΐου 2022 07:38
Star Wars: Η νέα σειρά "Skeleton Crew" με τον Jude Law έρχεται στο Disney Plus

Στο πλαίσιο του Lucasfilm Studio Showcase panel στο Star Wars Celebration 2022 που διεξάγεται στο Anaheim της Καλιφόρνια, η Disney ανακοίνωσε τη νέα Star Wars σειρά που έρχεται στο Disney Plus. 

Ο λόγος για το "Skeleton Crew" τη νέα Star Wars σειρά με πρωταγωνιστή τον Jude Law (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore), δια χειρός του σκηνοθέτη της πρόσφατης Spider-Man τριλογίας, Jon Watts και του σεναριογράφου Christopher Ford. 

Χρονολογικά έγινε γνωστό ότι τα γεγονότα του θα εκτυλίσσονται στο ίδιο περιθώριο με το "The Mandalorian" και το "Book of Boba Fett", επομένως θεωρείται σαν ένα νέο κεφάλαιο του "Mandoverse". Στο Skeleton Crew πρωταγωνιστεί μια παρέα παιδιών περίπου 10 ετών που χάνονται στο σύμπαν του Star Wars, όπως δήλωσε ο Watts στο κοινό του Star Wars Celebration, προσθέτοντας ότι "Πρωταγωνιστούν τέσσερα παιδιά αλλά δεν είναι μια σειρά για παιδιά."

Επιρροές από "Goonies" και '80s περιπέτειες

Ουσιαστικά πρόκειται για την επίσημη ανακοίνωση του σόου που φημολογούνταν εδώ και καιρό πως αναπτύσσεται με την κωδική ονομασία "Grammar Rodeo" και είχαμε ακούσει ότι θα θυμίζει κάτι από τις κινηματογραφικές περιπέτειες των 80s. Πράγματι, αυτό το στοιχείο επιβεβαίωσε η επικεφαλής της Lucasfilm, Kathleen Kenedy, μιλώντας στο Comicbook.com πως το "Skeleton Crew" είναι βαθύτατα εμπνευσμένο από την εμβληματική περιπέτεια ενηλικίωσης "The Goonies". 

"Ο Jon Watts ήρθε σε μένα θέλοντας να κάνει κάτι σαν τα Goonies στο Star Wars" είπε η Kennedy. Φυσικά, όπως σε κάθε Star Wars σειρά του Disney+, εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jon Favreau και Dave Filoni

To Skeleton Crew θα κάνει πρεμιέρα το 2023 αποκλειστικά στο Disney+.