Η Sony επιβεβαιώνει τις σειρές God of War και Horizon - Σε ποιες streaming υπηρεσίες θα παίξουν;

Ένα ακόμη τεράστιο franchise του PlayStation οδεύει προς την τηλεόραση
26 Μαΐου 2022 11:40
Η Sony επιβεβαιώνει τις σειρές God of War και Horizon - Σε ποιες streaming υπηρεσίες θα παίξουν;

Η Sony επιβεβαίωσε και επίσημα μέσα από ένα ζωντανό Q&A της στο πλαίσιο του Business Segment Briefings 2022 ότι έρχονται οι live-action σειρές των God of War και του Horizon. 

Tο ενδιαφέρον της ανακοίνωσης είναι πως η σειρά "God of War" θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video, ενώ αυτή του "Horizon" στο Netflix, απλώνοντας έτσι τα σόου της σε όλες τις δημοφιλείς streaming πλατφόρμες του πλανήτη.  Επίσης, αναπτύσσεται και μια σειρά "Gran Turismo" στην οποία όμως δεν αναφέρθηκε για το που θα διατεθεί.

Όσον αορά τη σειρά God of War της Amazon γνωρίζουμε ότι την αναπτύσσουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί οι Mark Fergus και Hawk Ostby, δημιουργοί του άκρως επιτυχημένου "The Expanse", μαζί με τον "Rafe Judkins (The Wheel of Time) ως showrunner. 

Αυτά είναι τρία από τα 10 συνολικά projects που ετοιμάζει η Sony με την PlayStation Productions. Ήδη γνωρίζουμε ότι η σειρά The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα στο HBO -κατά πάσα πιθανότητα- εντός του 2023, ενώ αναπτύσσεται η σειρά Twisted Metal για το Peacock και ήδη έχει βάλει αρκετά μέλη στο cast του, καθώς και μια ταινία "Ghost of Tsushima" από τον σκηνοθέτη Chad Stahelski των "John Wick". 

Επομένως, υπάρχουν τέσσερα ακόμη projects είτε σειρές είτε ταινίες που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί από την PlayStation Productions.