Stranger Things 4: Ο κόσμος έρχεται πάνω-κάτω στο τελικό trailer λίγο πριν την πρεμιέρα

Αυτή την Παρασκευή έρχεται η συνέχεια του Stranger Things στο Netflix
23 Μαΐου 2022 18:14
Stranger Things 4: Ο κόσμος έρχεται πάνω-κάτω στο τελικό trailer λίγο πριν την πρεμιέρα

Το Netflix γκαζώνει για τα καλά την προώθηση της νέας σεζόν του Stranger Things, καθώς επιτέλους μετά από τρία ολόκληρα χρόνια απουσίας θα δούμε τη συνέχεια της ιστορίας της Eleven, της παρέας του Hawkins και των υπερφυσικών περιπετειών τους και για αυτόν τον λόγο δημοσίευσε ένα τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα της 4ης σεζόν

Το trailer προετοιμάζει τους θεατές για το ότι ο κόσμος θα έρθει πάνω-κάτω αυτή την Παρασκευή που κάνει πρεμιέρα, κάνοντας προφανώς αναφορά στο Upside-Down του οποίου αρκετά από τα μυστήρια θα αποκαλυφθούν. Άλλωστε πρόκειται για την προτελευταία σεζόν του σόου, μιας και η 5η σεζόν -όταν και όποτε έρθει- θα αποτελέσει το φινάλε αυτής της ιστορίας. 

Δείτε το νέο trailer του Stranger Things 4 

Μάθετε περισσότερα για το κινηματογραφικό "Endgame" επιπέδου φινάλε του Stranger Things 4

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει: 

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down. 

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" (7 επεισόδια) να διατίθεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.