Wheel of Time: Τέλος τα γυρίσματα της 2ης σεζόν - Δείτε βίντεο από τα παρασκήνια

Η επική σειρά φαντασίας του Amazon Prime Video πιο κοντά στην επιστροφή της
19 Μαΐου 2022 15:15
Wheel of Time: Τέλος τα γυρίσματα της 2ης σεζόν - Δείτε βίντεο από τα παρασκήνια

Το The Wheel of Time άφησε καλές εντυπώσεις από την πρώτη σεζόν και πλέον έγινε γνωστό από την Amazon πως τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ολοκληρώθηκαν. 

Την ανακοίνωση έκανε ο επίσημος λογαριασμός της σειράς με πρωταγωνίστρια τη Rosamund Pike, με ένα βίντεο από τα παρασκήνια της 2ης σεζόν. Φυσικά κεντρικό πρόσωπο είναι η Moiraine της Rosamund Pike, ενώ φαίνονται μερικές νέες ερημικές τοποθεσίες που θα δούμε στη νεά σεζόν, το καθιερωμένο table read του cast αλλά και μερικά stunts. 

 Επίσης πρωταγωνιστούν οι: Josha Stradowski ως Rand al'Thor, Marcus Rutherford ως Perrin Aybare, Zoë Robins ως Nynaeve al'Meara. 

Tα γυρίσματα της 2ης σεζόν έλαβαν χώρα σε πολλά μέρη του κόσμου όπως το Μαρόκο και την Πράγα. Η high-fantasy υπερπαραγωγή της Amazon βασίζεται στα μυθιστορήματα του Robert Jordan και ακολουθούν τις περιπέτειες της Moiraine και του Lan καθώς αναζητούν τον Dragon Reborn, έναν μάγο τόσο ισχυρό που είτε θα σώσει τον κόσμο από τον Dark One είτε θα τον καταστρέψει ο ίδιος, όπως ορίζει η προφητεία. 

Ακόμη είναι άγνωστο το πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Wheel of Time στο Amazon Prime Video για αυτό μείνετε συντονισμένοι.