Δείτε το επίσημο trailer της Fallout σειράς του Amazon και της Bethesda!

Πρεμιέρα τον επόμενο μήνα
07 Μαρτίου 2024 17:05
Δείτε το επίσημο trailer της Fallout σειράς του Amazon και της Bethesda!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς Fallout και έτσι το Amazon Prime μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer! Αυτό έχει διάρκεια περίπου 3 λεπτά και φιλοδοξεί να σας βάλει στο κλίμα του μεταποκαλυπτικού κόσμου της σειράς, ενώ αποκαλύπτει ότι τελικά θα κάνει πρεμιέρα μία μέρα νωρίτερα από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Το σόου του Amazon Prime προφανώς βασίζεται στην ομότιτλη σειρά παιχνιδιών της Bethesda, η οποία είναι μια από τις δημοφιλέστερες και πιο αγαπητές της gaming βιομηχανίας. Η επίσημη περιγραφή του τονίζει:

Το Fallout είναι η ιστορία όσων έχουν και όσων δεν έχουν, σε έναν κόσμο στον οποίο δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα για κανέναν. 200 χρόνια μετά την αποκάλυψη, οι ευγενικοί κάτοικοι των πολυτελών fallout καταφυγίων αναγκάζονται να επιστρέψουν στην γεμάτη ακτινοβολία κόλαση που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί τους και ανακαλύπτουν με έκπληξη ένα απίστευτα πολύπλοκο, παράξενο και άκρως βίαιο σύμπαν να τους περιμένει.

Στη σειρά Fallout θα δούμε τον Walton Goggins (The Hateful Eight) στο ρόλο του Ghoul, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Ella Purnell που είχε παίξει στο Yellowjackets. Εκείνη υποδύεται την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό.

Συγχρόνως, στη σειρά θα δούμε και τον Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη σειρά του Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, καθώς και τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next).

Τη σειρά επιμελούνται ως δημιουργοί, σκηνοθέτες και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Lisa Joy και Jonathan Nolan του Westworld, ενώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner ανέλαβαν ως showrunners. Φυσικά, συμμετοχή υπάρχει και από την πλευρά της Bethesda, με τον Todd Howard να είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Το Fallout θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Απριλίου του 2024 στο Amazon Prime Video με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.