Το “First Kill” είναι η νέα βαμπίρ σειρά του Netflix αλά “True Blood” (ΒΙΝΤΕΟ)  

“Ο πρώτος δεν ξεχνιέται ποτέ” – Τον Ιούνιο στο Netflix

Το “First Kill” είναι η νέα βαμπίρ σειρά του Netflix αλά “True Blood” (ΒΙΝΤΕΟ)

To Netflix άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά του για το “First Kill”, τη νέα βαμπίρ τηλεοπτική σειρά του, που αναμένεται να φτάσει στις οθόνες σας αυτόν τον Ιούνιο. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο project της πλατφόρμας που ευελπιστεί να γίνει το νέο μεγάλο “hit” του καλοκαιριού και να το “bingewatch-άρετε” στις 10 Ιουνίου που θα κάνει πρεμιέρα.

Αρχικά, το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Felicia D. Henderson και Victoria “V.E.” Schwab, ενώ τα πρώτα επεισόδια θα τα σκηνοθετήσει ο Jet Wilkinson των The Chi και How to Get Away with Murder. Με showrunner την Felicia D. Henderson η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Όταν έρθει η ώρα για την έφηβη βαμπίρ Juliette (Sarah Catherine Hook) να κάνει την πρώτη της δολοφονία για να πάρει τη θέση της ανάμεσα σε μια ισχυρή οικογένεια βρικολάκων, στρέφει το βλέμμα της σε ένα νέο κορίτσι που εγκαταστάθηκε στην πόλη και ονομάζεται Calliope (Imani Lewis). Αλλά προς μεγάλη έκπληξή της, η Calliope είναι μια κυνηγός βαμπίρ, από μια οικογένεια διάσημων φονιάδων.

Γνωρίστε το cast: Aubin Wise ως “Talia”, Jason Robert Moore ως “Jack”, Dominic Goodman ως “Apollo”, Phillip Mullings Jr ως “Theo”, Elizabeth Mitchell ως “Margot”, Will Swenson ως “Sebastian”, Gracie Dzienny ως “Elinor”, Dylan McNamara ως “Oliver”, MK xyz ως “Tess”, Jonas Dylan Allen ως “Ben”, Roberto Mendez ως “Noah”.

Το First Kill θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 10 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.