Η Τέλεια Ληστεία γίνεται κορεάτικη σειρά στο Netflix και αυτό είναι το νέο trailer!

"Ένα έγκλημα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο"
29 Απριλίου 2022 03:16
Η Τέλεια Ληστεία γίνεται κορεάτικη σειρά στο Netflix και αυτό είναι το νέο trailer!

Τι κι αν ολοκληρώθηκε το Money Heist (Η Τέλεια Ληστεία) πριν από λίγους μήνες; Το Netflix φαίνεται πως έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι του, αφού εκτός από την spin-off σειρά που θα βασίζεται στον Berlin του Pedro Alonso, ετοιμάζει και…κάτι ακόμα. Ο λόγος γίνεται ουσιαστικά για μία διαφορετική βερσιόν του La Casa De Papel, που θα είναι κορεάτικη και έρχεται με την ονομασία, Money Heist: Korea.

Πριν από λίγα λεπτά, το Netflix, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας του Money Heist: Korea και όπως όλα δείχνουν, είναι πιο κοντά από ποτέ, μιας και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο.

Η επίσημη περιγραφή του Netflix λέει μόνο τα εξής:

Ένα έγκλημα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ένα τολμηρό νέο όραμα της απόλυτης ληστείας.

Το ενδιαφέρον για τα κορεάτικα σόου εκτινάχθηκε με την κυκλοφορία του Squid Game, μιας σειράς που έσπασε το ρεκόρ του Money Heist για ξενόγλωσση σειρά (μη αγγλόφωνη γενικότερα) με τις περισσότερες προβολές στο Netflix. Έτσι, με το Money Heist: Korea είναι μια ευκαιρία της πλατφόρμας να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους σε πρωτότυπες κορεάτικες παραγωγές.

Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα -όπως θα ονομάζεται στα ελληνικά, θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 24 Ιουνίου. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.