The Flash: Η 9η σεζόν της σειράς του Arrowverse μάλλον θα είναι και η τελευταία

Οι ψίθυροι για το οριστικό φινάλε του πληθαίνουν
14 Απριλίου 2022 18:44
The Flash: Η 9η σεζόν της σειράς του Arrowverse μάλλον θα είναι και η τελευταία

Οι ψίθυροι για το οριστικό φινάλε του The Flash στο κανάλι The CW πληθαίνουν, ύστερα από το δημοσίευμα πως ο ηθοποιός Jesse L. Martin που υποδύεται όλα αυτά τα χρόνια τον "Joe West" δε θα επιστρέψει ως βασικός μέλος του cast της 9ης σεζόν

Ο Martin έκλεισε συμβόλαιο για να παίξει στη νέα σειρά του NBC, The Irrational και το νέο του συμβόλαιο στο Arrowverse αναφέρει πως θα εμφανιστεί σε μερικά επεισόδια του σόου. Αποτελεί ένα από τα τέσσερα βασικά μέλη του cast που παραμένουν στο Flash από την πρώτη σεζόν μαζί με τους Grant Gustin (Barry Allen), Candice Patton (Iris West) και Danielle Panabaker (Killer Frost). 

Το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter όμως τονίζει ότι γίνονται συζητήσεις γύρω από το να ρίξει αυλαία το The Flash με μια πιο σύντομη 9η σεζόν. Μαζί με το "Arrow" ξεκίνησαν το λεγόμενο "Arrowverse", ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό σύμπαν της DC, το οποίο συνδέθηκε και με το ευρύτερο κινηματογραφικό DCEU όταν ο Barry Allen του Gustin συνάντησε τον Flash του Ezra Miller. 

Με τον ίδιο τρόπο είχε ολοκληρωθεί πίσω στο 2020 και το Arrow, όπου η 8η σεζόν του αποτελούνταν από 10 επεισόδια σε σχέση με τα 23 που είναι κανονικά. Οι εξελίξεις θα δείξουν εάν επιβεβαιωθούν τα όσα γράφονται και o Grant Gustin θα σταματησει να είναι ο "Fastest Man Alive".