Η "Arya Stark" σιχαίνεται το ότι μεγάλωσε με το Game of Thrones και δεν το κρύβει

Αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε η Maisie WIlliams στο GQ
14 Απριλίου 2022 16:54
Η "Arya Stark" σιχαίνεται το ότι μεγάλωσε με το Game of Thrones και δεν το κρύβει

Σίγουρα είναι δύσκολο να μεγαλώνει κανείς στα φώτα της δημοσιότητας πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την πιο διάσημη σειρά του πλανήτη -μια φορά και έναν καιρό. Η Maisie Williams ή "Arya Stark" όπως την μάθαμε μέσα από το Game of Thrones παραχώρησε μια συνέντευξη στο GQ εκεί όπου μίλησε με αφοπλιστικό τρόπο για τα όσα έζησε και όσα της άφησαν κουσούρια από την σειρά του HBO

Παρά το ότι από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν μια από τους αγαπημένους χαρακτήρες των fans του Game of Thrones, η ίδια της δηλώνει πως έζησε διαφορετικά την εμπειρία. Όσο μεγάλωνε η ίδια της αποκαλύπτει ότι άρχισε να σιχαίνεται την Arya διότι ένιωθε τότε πως εξαιτίας το ρόλου της "δεν μπορούσε να εκφράσει" αυτό που ήθελε να γίνει. Φτάνει στο σημείο να δηλώσει ότι αυτή η μετάβαση που έκανε η Arya την έκανε να σιχαίνεται το σώμα της επειδή όσο μεγάλωνε ένιωθε όλο και λιγότερο ευθυγραμμισμένη με τον παιδικό χαρακτήρα που είχε λατρέψει το κοινό. 

Η Williams αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Νομίζω πως όταν ξεκίνησα να γίνομαι γυναίκα, άρχισα να απεχθάνομαι την Arya επειδή δεν μπορούσα να εκφράσω αυτό που γινόμουν. Και τότε επίσης σιχάθηκα το σώμα μου επειδή δεν ήταν εναρμονισμένο με το κομμάτι του εαυτού μου που ο κόσμος λάτρευε. 

Όταν το GQ την ρώτησε ποιο κομμάτι του Game of Thrones της έλειψε, ακολούθησε μια μακρά παύση από την WIlliams και είπε "Μπορώ να πω κανένα;". Εξηγεί όμως βάσει του σκεπτικού της ότι:

"Δεν νομίζω ότι είναι υγιές να μου λείπει, επειδή το αγάπησα. Το κοιτάω με τόση αγάπη και περηφάνια. Αλλά γιατί να ήθελα να νιώσει ο εαυτός μου χάλια για το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη; Δε θέλω να το συσχετίσω με αισθήματα πόνου." 

Στο κλείσιμο των δηλώσεών της για το κεφάλαιο Game of Thrones φαίνεται πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο σύμπαν του George R.R. Martin αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ λέει "ποτέ να μη λες ποτέ".