ΦΗΜΗ: Έρχεται τεράστιο Game of Thrones RPG παιχνίδι!

Από το HBO και την Nexon
29 Απριλίου 2024 13:30
ΦΗΜΗ: Έρχεται τεράστιο Game of Thrones RPG παιχνίδι!

Το HBO έφερε (ή θα φέρει) διάφορα projects που να αφορούν το σύμπαν του Game of Thrones ύστερα από το φινάλε της επιτυχημένης σειράς, όπως είναι το House of the Dragon. Ωστόσο, το αμερικανικό δίκτυο φαίνεται ότι δεν είχε τόσο σε προτεραιότητα τα βιντεοπαιχνίδια, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει. Στη δημοσιότητα ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που λένε ότι το HBO έχει στα σκαριά ένα μεγάλο παιχνίδι βασισμένο σε αυτό το σύμπαν.

Σύμφωνα με νέες φήμες, στα σκαριά βρίσκεται το MMO RPG του Game of Thrones από την γνωστή ομάδα ανάπτυξης, Nexon, που ήταν ο publisher του The Finals. Το The Finals είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε, ενώ η Nexon είναι γνωστή και από τα Warhaven και KartRider: Drift.

Συνεχίζοντας με τις φήμες που έρχονται από το Redanian Intelligence, λέγεται ότι το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στο Βορρά και θα δώσουν την παρουσία τους τα Winterfell και The Wall. Η ιστορία θα τοποθετείται ανάμεσα στην 4η και στην 5η σεζόν του Game of Thrones, με τον Roose Bolton να είναι ήδη Warden of the North, αλλά και τους Jon Snow και Sam Tarly ακόμα στο The Wall. Είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους και άλλα Βασίλεια από το πασίγνωστο σύμπαν, αλλά η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει μόνο τις παραπάνω πληροφορίες.

Επίσης, οι φήμες λένε ότι οι παίκτες θα συναντούν αυτούς τους χαρακτήρες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες αν το cast θα επιστρέψει για δώσει τις φωνές τους στους χαρακτήρες. Το Redanian Intelligence αναφέρει ότι η Nexon θα βρει άλλους voice actors.

Έτσι, φαίνεται ότι το παιχνίδι θα έχει μία κεντρική ιστορία, αλλά θα είναι και online, με τους παίκτες να μπορούν να δημιουργήσουν χαρακτήρα ανάμεσα σε γυναίκα και άντρα.

Να σημειωθεί κάπου εδώ, ότι εφόσον μιλάμε για φήμες, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.