Ο Κάσπερ το φαντασματάκι θα γίνει live-action σειρά!

Θα προβληθεί μέσα από το Peacock
12 Απριλίου 2022 09:39
Ο Κάσπερ το φαντασματάκι θα γίνει live-action σειρά!

Το NBC όπως όλα δείχνουν κοιτάζει το παρελθόν για να αναστήσει ένα πολύ αγαπητό cartoon χαρακτήρα και δεν είναι άλλος από τον Κάσπερ το γλυκό φαντασματάκι. Όπως μεταφέρει το Collider, το NBC ετοιμάζει την live-action σειρά 'Casper the Friendly Ghost', με τον Kai Wu των “Hannibal” και “The Flash” να δουλεύει στο project.

Η UCP και η DreamWorks Animation βρίσκονται επίσης στην παραγωγή για να φέρουν το φαντασμασματάκι σε μία πιο σκοτεινή κατεύθυνση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μία ιστορία τρόμου και περιπέτειας που επικεντρώνεται στην πρωτότυπη ιστορία του Casper, ο οποίος θέλει να εξερευνήσει “τι σημαίνει να είναι κάποιος ζωντανός”.

Όταν μια νέα οικογένεια φτάνει στη μικρή πόλη Eternal Falls, ο Casper βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα μυστήριο που αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά που ήταν θαμμένα για πάνω από εκατό χρόνια. Αν και φαίνεται ότι μπορεί να σχετίζεται με το άκρως σκοτεινό Casper του 1995, ακούγεται πως δε θα υπάρχει κάποια σχέση αυτών των δύο project.

Τον Casper τον γνωρίσαμε πριν από σχεδόν 80 χρόνια, αφού εμφανίστηκε πρώτη φορά σε ταινίες μικρού μήκους τη δεκαετία του ’40, από την Famous Studios και αρκετά αργότερα μέσα από διάφορα κόμικς που είχε κυκλοφορήσει η Harvey Comics. Το μικρό φάντασμα έγινε διάσημο και στην χώρα μας, καθώς έπαιζε το θρυλικό καρτούν “Κάσπερ το Φαντασματάκι” πριν πολλά χρόνια, μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Tags: