Πραγματικές ιστορίες τρόμου ζωντανεύουν δια χειρός John Carpenter στη νέα σειρά, “Suburban Screams“

Έτοιμη για την περίοδο του Halloween
19 Σεπτεμβρίου 2023 01:56
Πραγματικές ιστορίες τρόμου ζωντανεύουν δια χειρός John Carpenter στη νέα σειρά, “Suburban Screams“

Ο John Carpenter, γνωστός και ως δημιουργός των Halloween ταινιών, ετοίμασε μια νέα σειρά για τους λάτρεις του horror είδους. Το μυαλό του θρυλικού σκηνοθέτη ζωντανεύει στη μικρή οθόνη έξι ιστορίες τρόμου που συνέβησαν πραγματικά, μέσα από δραματοποιημένες σκηνές και πραγματικές μαρτυρίες όσων τα έζησαν. 

Ο λόγος για το Suburban Screams το οποίο χάρη στην premium κινηματογράφηση και δραματοποίηση των γεγονότων τους θα μεταφέρει με τον πιο εντυπωσιακό και γλαφυρό τρόπο, τον κίνδυνο, τον τρόμο και τα σκοτεινά μυστικά που κάποιες φορές κρύβονται κάτω από ηλιόλουστα δρομάκια, καλοκουρεμένα γκαζόν και φιλικούς γείτονες στην εξοχή, όπως αναφέρει η επίσημη περιγραφή της.

Στη δραματοποιημένη αυτή σειρά ντοκιμαντέρ, ο Τζον Κάρπεντερ αναλαμβάνει το ρόλο σκηνοθέτη σε ένα από τα έξι επεισόδια αλλά και το main theme της σειράς. Οι υπόλοιποι σκηνοθέτες είναι οι Jordan RobertsMichelle Latimer, και Jan Pavlacky

Ανάμεσα στα εργαλεία που θα διαθέτει το Suburban Screams για να ξεχωρίσει από άλλες δραματοποιημένες σειρές ντοκιμαντέρ είναι η χρήση νέων πλάνων αρχείου, ιδιωτικών φωτογραφιών και βίντεο. Αυτά τα θα συνδυαστούν με την στυλιστική γλώσσα και τις τεχνικές τόσο των ταινιών τρόμου όσο και των ντοκιμαντέρ για να αποδώσουν μια μοναδικά τρομακτική εμπειρία για τους τηλεθεατές. 

Το John Carpenter's Suburban Screams θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία Peacock στις 13 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer της σειράς παρακάτω.