Το trailer της prequel σειράς του TED είναι ακριβώς όπως το περιμένατε

Η σειρά του Seth MacFarlane υπόσχεται να σας κάνει... λιώμα από τα γέλια
30 Νοεμβρίου 2023 20:19
Το trailer της prequel σειράς του TED είναι ακριβώς όπως το περιμένατε

Το αθυρόστομο αρκουδάκι του Seth MacFarlane ονόματι "Ted" κάνει μια δυναμική επιστροφή γυρίζοντας όμως το χρόνο πίσω. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε η prequel σειρά του Ted έρχεται τον Ιανουάριο στην streaming υπηρεσία του Peacock, στην οποία την έφηβη βερσιόν του Mark Wahlberg από τις δύο ταινίες του 2012 και 2015, θα παίξει στην προκειμένη ο Max Burkholder. 

Φυσικά ο MacFarlane με το γνωστό ατίθασο κωμικό ρεπερτόριό του θα δανείσει και πάλι τη φωνή του στον Ted, ο οποίος θα αναγκαστεί για πρώτη φορά στη ζωή του να πάει στο Γυμνάσιο μαζί με τον επιστήθιο φίλο του και να γνωρίζει την σκληρή πραγματικότητα ενός σχολείου στα 90s. Η σειρά θα χρονολογήσει επίσης τα γεγονότα που έφεραν τον χαρακτήρα του John στην κατάσταση που τον είδαμε στις ταινίες Ted. 

Το ανσάμπλ καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Scott Grimes (The Orville), Alanna Ubach (Euphoria) ως οι γονείς του John, Matty και Susan και η Giorgia Whigham (13 Reasons Why) στο ρόλο της ξαδέρφης του, Blaire. 

Δείτε το trailer του ted

Το "ted", όπως τιτλοφορείται επίσημα η prequel σειρά, θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου 2024 αποκλειστικά μέσω του Peacock και με όλα τα 7 επεισόδια της σειράς διαθέσιμα από την πρώτη μέρα.