Αυτή θα είναι η πλοκή και το σκηνικό του νέου “The Office“

Έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το σενάριο της spinoff σειράς του Greg Daniels
09 Μαΐου 2024 21:32
Αυτή θα είναι η πλοκή και το σκηνικό του νέου “The Office“

Επειδή ούτε η αναβίωση αλλά ούτε και μια reboot σειρά του The Office φαινόταν πως θα τράβαγε τους fans πίσω σε αυτόν τον κόσμο και θα είχε αντίθετα αποτελέσματα, οι ιθύνοντες της NBCUniversal με τον δημιουργό, Greg Daniels πήραν μια διαφορετική οδό. Αυτή η οδός για τη νέα σειρά του The Office λέει πως θα είναι spinoff, θα συνυπάρχει στο ίδιο σύμπαν με την θρυλική κωμική σειρά και τους χαρακτήρες που αγαπήθηκαν όσο λίγοι, όμως θα μεταφερθούμε σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό. 

Για αυτό το σκηνικό αλλά και το σενάριο της νέας σειράς του The Office έχουμε τις πρώτες πληροφορίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline και επίσημα η streaming υπηρεσία Peacock έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή του νέου "The Office" -ακόμη είναι ατιτλοφόρητη σειρά- την οποία γράφει ο Greg Daniels μαζί με τον Michael Kofman. 

Πρωταγωνιστές του νέου The Office, όπως σας είχαμε ενημερώσει θα είναι οι Domhnall Gleeson (Ex Machina) και Sabrina Impacciatore (The White Lotus), οι οποίοι θα πλαισιωθούν από μια πληθώρα άλλων ηθοποιών. Στα της παραγωγής θα συμμετέχει και ο Ricky Gervais με τον Stephen Merchant, οι οποίοι είναι δημιουργοί της πρωτότυπης και ομώνυμης βρετανικής σειράς του BBC. Πηγαίνοντας στα του σεναρίου του νέου The Office...

Νέο σενάριο, νέα τοποθεσία, νέο ντοκιμαντέρ

Το ρεπορτάζ λοιπόν βάσει και της επίσημης ανακοίνωσης αναφέρει τις πρώτες λεπτομέρειες για το σενάριο στο οποίο "το συνεργείο του ντοκιμαντέρ που απαθανάτισε το υποκατάστημα της Dunder Mifflin στο Σκράντον βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου θέματος, όταν ανακαλύπτει μια ιστορική εφημερίδα που βρίσκεται κοντά στο λουκέτο στις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και ο εκδότης της προσπαθεί να την αναβιώσει με εθελοντές ρεπόρτερ και δημοσιογράφους". 

Ο ίδιος ο Daniels επέλεξε τα πιο έμπιστά του άτομα για να πλαισιώσουν τη σεναριακή του ομάδα, η οποία έχει ετοιμάσει προσχέδια για πολλά επεισόδια και σεζόν, όσο το casting για τους υπόλοιπους ηθοποιούς συνεχίζεται, τόσο για αυτούς που θα πλαισιώσουν το "νέο γραφείο" όσο και έναν ακόμη πρωταγωνιστή/στρια. 

Σκοπός είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου The Office τον Ιούλιο, επομένως σύντομα θα έχουμε νεότερα για το casting.