Πρώτη ματιά στην prequel σειρά του “Ted“ δια χειρός Seth MacFarlane (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια
16 Νοεμβρίου 2023 20:20
Πρώτη ματιά στην prequel σειρά του “Ted“ δια χειρός Seth MacFarlane (ΒΙΝΤΕΟ)

Η prequel σειρά του "Ted" έρχεται και η streaming υπηρεσία Peacock έδωσε την πρώτη ματιά σε αυτή μέσω ενός σύντομου teaser trailer, στο οποίο ο Seth MacFarlane γράφει ένα γράμμα στον παλιό του εαυτό. 

Φυσικά με τον MacFarlane να επιστρέφει στη φωνή του αγαπησιάρικου αλλά και αθυρόστομου αρκούδου και στη δημιουργία της σειράς, η οποία διαδραματίζεται 19 χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης "Ted" ταινίας του 2012 με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg στο ρόλο του John Bennett.

Ως δημιουργός της ταινίας ο MacFarlane υπογράφει και την σειρά στην οποία θα μεταφερθούμε στο 1993 εκεί όπου η μπογιά του Ted έχει ξεβάψει και οι μέρες της δόξας του έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Έτσι καταλήγει να ζει με τον καλύτερό του φίλο, έναν 16χρονο John Bennett, ο οποίος ζει μαζί με τους γονείς και τα ξαδέρφια τους στο ταπεινό τους σπίτι στη Βοστώνη. Ο Ted μπορεί να μην είναι και η καλύτερη επιρροή για τον John, αλλά όταν έρθει η στιγμή, ο Ted θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσει τους φίλους και την οικογένειά του. 

Δείτε το teaser του "ted" και τις πρώτες εικόνες

Το ανσάμπλ καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Scott Grimes (The Orville), Alanna Ubach (Euphoria) ως οι γονείς του John, Matty και Susan και η Giorgia Whigham (13 Reasons Why) στο ρόλο της ξαδέρφης του, Blaire. 

Το "ted" όπως τιτλοφορείται επίσημα η prequel σειρά του θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου 2024 αποκλειστικά μέσω του Peacock και με όλα τα 7 επεισόδια της σειράς διαθέσιμα από την πρώτη μέρα.