ΕΠΙΣΗΜΟ: Οι Walter και Jesse του Breaking Bad στην έκτη σεζόν του Better Call Saul! (ΕΙΚΟΝΑ)

Δείτε την πρώτη εικόνα από την μεγάλη επιστροφή
10 Απριλίου 2022 12:37
ΕΠΙΣΗΜΟ: Οι Walter και Jesse του Breaking Bad στην έκτη σεζόν του Better Call Saul! (ΕΙΚΟΝΑ)

Είναι γεγονός! Οι περιπέτειες του λατρεμένου δίδυμου Walter White και Jessie Pinkman από το Breaking Bad θα συνεχιστούν, αφού οι Bryan Cranston και Aaron Paul θα εμφανιστούν στην 6η σεζόν του Better Call Saul ενσαρκώνοντας ξανά τους ρόλους τους.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, έπειτα από το teasing των τελευταίων ημερών, ο συνδημιουργός του Better Call Saul, Peter Gould, επιβεβαίωσε πως ο Cranston και ο Paul θα εμφανιστούν ως guests στην τελευταία σεζόν του prequel σόου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός ειδικού πάνελ για τη σειρά δήλωσε:

Δε θέλω να κάνω spoil τα πράγματα για το κοινό, αλλά θα πω απλά ότι η πρώτη απορία που είχαμε όταν ξεκινήσαμε το σόου ήταν: «Θα δούμε τον Walt και τον Jesse;» Αντί να το αποφύγω, θα σας πω απλώς πως ναι. Με ποιόν τρόπο, υπό ποιες συνθήκες ή για οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να το ανακαλύψετε μόνοι σας, αλλά θα σας πω ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό πράγμα που θα ανακαλύψετε με αυτή τη σεζόν.

Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της σειράς Bob Odenkirk, πρόσθεσε:

Αν μπορείτε να το πιστέψετε, ναι, υπάρχουν ακόμη περισσότερα!

Η πρώτη εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη μεγάλη επιστροφή των πρωταγωνιστών του Breaking Bad:

Να σας υπενθυμίσουμε πως το φινάλε του Better Call Saul μιμείται το αυθεντικό του σόου, το Breaking Bad όταν και εκείνο για το φινάλε του χωρίστηκε σε δύο μέρη. Επομένως το Α' Μέρος της 6ης σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου, ενώ το Β' Μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2022. Στην Ελλάδα θα προβληθεί μέσα από το Netflix, όπως και οι προηγούμενες σεζόν.