Ο Giancarlo Esposito του Breaking Bad σκεφτόταν να αυτοκτονήσει μέχρι που ήρθε το Breaking Bad

Αποκαλύπτει τις σκοτεινές του σκέψεις σε νέα συνέντευξη
19 Απριλίου 2024 13:35
Ο Giancarlo Esposito του Breaking Bad σκεφτόταν να αυτοκτονήσει μέχρι που ήρθε το Breaking Bad

To 2009, στο επεισόδιο ‘Mandala’ του ‘Breaking Bad’, o Giancarlo Esposito ενσάρκωσε για πρώτη φορά τον ρόλο του Gus Fring. Το κοινό τον λάτρεψε αμέσως και μέσα από τα 26 επεισόδια που ακολούθησαν μέχρι το 2011, ο Fring είχε μπει για πολλούς στο πανθέων των καλύτερων ανταγωνιστών που είδαμε ποτέ στη μικρή οθόνη. Ο Esposito υποδύθηκε ξανά τον Fring για 34 επεισόδια στην prequel σειρά ‘Better Call Saul’, ενώ από τότε τον έχουμε απολαύσει σε πολλές ακόμη ταινίες, σειρές, μέχρι και παιχνίδια!

Ωστόσο, πριν το ‘Breaking Bad’, τα πράγματα δεν κυλούσαν και τόσο καλά για τον Esposito. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα στο σόου ‘Jim & Sam’ για να προωθήσει τη νέα του δραματική σειρά ονόματι ‘Parish’. Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για τις μαύρες του μέρες πριν το λατρεμένο σόου, αφού το 2008 ήταν στο χείλος της χρεοκοπίας.

Μάλιστα, η κατάσταση που αντιμετώπιζε ο Esposito ήταν τόσο δύσκολη που σκεφτόταν μέχρι και να αυτοκτονήσει, έτσι ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας ζωής τα παιδιά του. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συζήτησης ανοίχτηκε για το παρελθόν του, λέγοντας:

Η διέξοδος που είχα στο μυαλό μου ήταν: "Παίρνεις άραγε ασφάλεια ζωής αν κάποιος αυτοκτονήσει; Παίρνουν το ψωμί;' Η γυναίκα μου δεν είχε ιδέα γιατί ρωτούσα αυτά τα πράγματα. Είχα αρχίσει να το σχεδιάζω. Αν έβαζα κάποιον να με ξεκάνει, θάνατος από ατύχημα, τα παιδιά μου θα έπαιρναν την ασφάλεια. Είχα τέσσερα παιδιά. Ήθελα να έχουν ζωή. Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Σκέφτηκα κυριολεκτικά την αυτοκαταστροφή για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Τόσο χαμηλά ήμουν.

Αυτή ήταν η πρώτη υποψία ότι υπήρχε διέξοδος, αλλά δε θα ήμουν εδώ για να είμαι διαθέσιμος για τα παιδιά μου. Μετά άρχισα να σκέφτομαι ότι αυτό δεν είναι βιώσιμο, επειδή ο πόνος που θα τους προκαλούσα θα ήταν δια βίου, και θα υπήρχε δια βίου τραύμα που απλώς θα επέκτεινε το τραύμα γενιάς από το οποίο προσπαθώ να απομακρυνθώ. Το φως στην άκρη του τούνελ ήταν το 'Breaking Bad'.

Για περισσότερα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Esposito μέσα από τον player που ακολουθεί: