Better Call Saul: Έρχονται μεγάλες "Breaking Bad" επιπέδου εκπλήξεις στην τελευταία σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα δούμε τους Jesse και Walt μήπως;
08 Απριλίου 2022 13:51
Better Call Saul: Έρχονται μεγάλες "Breaking Bad" επιπέδου εκπλήξεις στην τελευταία σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φινάλε του Better Call Saul αναμένεται να κλείσει την ψαλίδα και να ενώσει το timeline του με αυτό του Breaking Bad, κάτι το οποίο αναμένεται από τη στιγμή που γεννήθηκε το prequel spinoff σόου. Υπάρχει περίπτωση όμως το crossover να γίνει ακόμη πιο επικό και η τελευταία σεζόν να ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις; Και όταν λέμε μεγάλες εννοούμε Walt και "Jesse" επιπέδου. 

Οι δημιουργοί του σόου Vince Gilligan και Peter Gould βρέθηκαν στην ειδική προβολή των πρώτων επεισοδίων της 6ης και τελευταίας σεζόν του "Saul" και δεν μπόρεσαν να κρύψουν όπως φαίνεται τον ενθουσιασμό τους για τα όσα επιφυλάσσουν. Ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν σα να επιβεβαίωσαν ότι τόσο ο Aaron Paul (Jesse Pinkman) όσο και ο Bryan Cranston (Walter White) θα εμφανιστούν με κάποιοι τρόπο στα τελευταία επεισόδια.

Ο Gilligan κιόλας το έθεσε ως εξής:

Δε θα ήταν πολύ κρίμα εάν το σόου τελείωνε και δεν εμφανίζονταν οι δυο τους, σωστά; Το ακούσατε εδώ πρώτοι. 

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Το φινάλε του Better Call Saul μιμείται το αυθεντικό του σόου, το Breaking Bad όταν και εκείνο για το φινάλε του χωρίστηκε σε δύο μέρη. Επομένως το Α' Μέρος της 6ης σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου, ενώ το Β' Μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2022. Στην Ελλάδα θα προβληθεί μέσα από το Netflix, όπως και οι προηγούμενες σεζόν.