Θα δούμε άλλη σειρά βασισμένη στο Breaking Bad; Ο δημιουργός απαντάει!

Ποτέ μη λες ποτέ…
05 Οκτωβρίου 2023 22:45
Θα δούμε άλλη σειρά βασισμένη στο Breaking Bad; Ο δημιουργός απαντάει!

Ο δημιουργός του Breaking Bad και του Better Call Saul έδωσε μια νέα συνέντευξη και μεταξύ άλλων απάντησε στο ερώτημα εάν θα επέστρεφε ποτέ σε αυτό το σύμπαν. Πιο συγκεκριμένα, ο Vince Gilligan ετοιμάζει ήδη την επόμενή του σειρά που θα παίξει στην streaming υπηρεσία της Apple, αλλά φαίνεται ότι ούτε εκείνος γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί το μέλλον του, στο πολύ επιτυχημένο σύμπαν του Breaking Bad.

Μιλώντας στο Variety για τη νέα του σειρά, ο Gilligan ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν θα επέστρεφε ποτέ στο σύμπαν του Breaking Bad, με κάποια νέα σειρά ή κάποιο άλλο project. Εκείνος άφησε να ενοηθεί ότι εάν δεν αρέσει στον κόσμο η νέα σειρά που ετοιμάζει με την Sony Pictures TV και την Apple, και αν οι θαυμαστές ζητούν περισσότερο Breaking Bad, τότε μπορεί να το σκεφτεί.

Είναι το έργο της ζωής μου (το Breaking Bad). Και αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλες ιστορίες να πω…Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω άλλους κόσμους (σειρών) -δε θα πω ονόματα- που νιώθω ότι ρουφάνε μέχρι και την τελευταία δεκάρα που έχει να δώσει αυτό το franchise. Δε θα ήθελα να συμβεί το ίδιο και εδώ. Προτιμώ να φύγω από το πάρτι πολύ νωρίς, παρά πολύ αργά. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Αυτό ακριβώς νιώθω τώρα, αλλά ποιος ξέρει τι θα συμβεί αργότερα;

Φαίνεται ότι τουλάχιστον για την ώρα, ο Gilligan έχει τελειώσει με αυτό το σύμπαν, αλλά ποιος ξέρει στο μέλλον; Η νέα του σειρά -που δεν ξέρουμε ακόμα το όνομά της- έχει ένα τελείως διαφορετικό ύφος μιας και πρόκειται για sci-fi. Πρόκειται για ένα πιο ύπιο sci-fi project όπως είπε ο ίδιος στο Variety, αλλά με το στοιχείο της επιστημονικής φαντασίας στο επίκεντρο.

Σε αντίθεση με το Breaking Bad και Better Call Saul, το νέο σόου δεν έχει "κανένα έγκλημα και καμία μεθαμφεταμίνη” είπε στη συνέντευξή του και συνέχισε λέγοντας “Θα είναι διασκεδαστικό και διαφορετικό. Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη για το πώς θα αντιδράσει ο κόσμος σε αυτό - αν θα το λατρέψει ή θα το μισήσει ή κάτι στο ενδιάμεσο”.

Τι ξέρουμε για τη νέα σειρά του Vince Gilligan με την Rhea Seehorn;

Η νέα σειρά του δημιουργού του Breaking Bad και του Better Call Saul θα παίξει μέσα από το Apple TV+. Μάλιστα, η Apple έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για 2 σεζόν με το κάθε επεισόδιο να κοστίζει περίπου 13 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μία υπερπαραγωγή που θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο την υποψήφια για Emmy, Rhea Seehorn, την οποία απολαύσαμε μέσα από το Better Call Saul ως Kim Wexler.

Ο Gilligan είχε δηλώσει παλιότερα: "Μετά από 15 χρόνια είπα πως ήρθε η ώρα να κάνω ένα διάλειμμα από το να γράφω αντι-ήρωες και ποια είναι πιο ηρωϊκή από την καταπληκτική Rhea Seehorn; Και πολύ άργησε να πάρει την δική της σειρά και είμαι τυχερός που θα συνεργαστώ μαζί της."

Η νέα σειρά του Vince Gilligan είναι σε παραγωγή της Sony Pictures TV με την οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια και περιγράφεται ως μια μεικτή και προσγειωμένη δραματική σειρά, που θα έχει κάτι από Twilight Zone αλλά δε θα είναι και sci-fi.

O Gilligan φυσικά θα είναι σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και showrunner της σειράς αυτής. Λέγεται ότι η Amazon και το AMC πάλεψαν για τη σειρά, αλλά ήταν διστακτικοί στο να δώσουν από νωρίς το ΟΚ για μια σεζόν χωρίς πιλότο και να πληρώσουν το ακριβό αντίτιμο των $13 εκατ. budget ανά επεισόδιο.