Breaking Bad: O Bryan Cranston είπε κάτι πολύ σωστό για το φινάλε του σύμπαντός

Τα καλά πράγματα πρέπει κάποτε και να τελειώνουν
28 Ιανουαρίου 2024 23:24
Breaking Bad: O Bryan Cranston είπε κάτι πολύ σωστό για το φινάλε του σύμπαντός

Tα καλά πράγματα, λένε, κάποτε τελειώνουν και το σύμπαν φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτόν τον κανόνα σε πολλά πράγματα όχι μόνο της ζωής αλλά και της ψυχαγωγίας. Πέρυσι το φινάλε του Better Call Saul ήταν πρακτικά και η "αυλαία" ολόκληρου του σύμπαντος του Breaking Bad που ξεκίνησε το 2008 και γιγαντώθηκε όντας μια από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών -για μια μεγάλη μερίδα του κοινού θεωρείται ως η καλύτερη. 

Η ιστορία του Walter White όχι μόνο έκλεισε αλλά και έκανε έναν κύκλο με τα όσα αποκάλυψε ο Saul Goodman του Bob Odenkirk στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο "Saul Gone", που ενίσχυσε ακόμη παραπάνω τον μύθο του Heisenberg και έκανε πλουσιότερο το συναισθηματικό αντίκτυπο της πρωτότυπης σειράς. 

Ο Bryan Cranston που υποδύθηκε τον Walter White καθόλη την πορεία αυτού του τηλεοπτικού franchise, έκανε πρόσφατα μια αρκετά σωστή -θα λέγαμε- δήλωση για το οριστικό τέλος του σύμπαντος του Breaking Bad. Μια δήλωση που αποτελεί και απάντηση σε όσους διψούν για κάποια άλλη αναβίωση, μια sequel ή μια ακόμη spinoff prequel σειρά. 

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του για την προώθηση της ταινίας "Argylle" όπου συμμετέχει ο Cranston απάντησε στο πως νιώθει για αυτή την "τελεία" λέγοντας χαρακτηριστικά: 

Τα πάντα θα πρέπει να έχουν ένα τέλος, τα πάντα είναι κυκλικά. Οι ζωές μας, οι εποχές, τα δέντρα, τα πάντα γύρω μας. Επομένως είναι ΟΚ το να υπάρχει μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος και μετά να το αφήνουμε πίσω μας. Είμαι περήφανος για όλα αυτά που κάναμε" 

Συμφωνείτε ή όχι με τη δήλωση του Cranston; Θα θέλατε να υπάρξει κάποιο άλλο spinoff στο σύμπαν των Vince Gilligan και Peter Gould; Πείτε μας στα σχόλια.