Θα γνωρίσουμε πολλούς χαρακτήρες του MCU στο σπέσιαλ επεισόδιο του Guardians of the Galaxy

Αυτό μεταφέρει ο ίδιος ο James Gunn
26 Μαρτίου 2022 13:36
Θα γνωρίσουμε πολλούς χαρακτήρες του MCU στο σπέσιαλ επεισόδιο του Guardians of the Galaxy

Ο James Gunn άνοιξε περισσότερο τα χαρτιά του όσον αφορά το ειδικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Guardians of the Galaxy. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζει μία σπέσιαλ τηλεταινία για τους ήρωες της Marvel που θα παίξει αποκλειστικά στο Disney Plus.

Χωρίς να γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες γι’ αυτό το project, ξέρουμε πως θα γυριστεί παράλληλα με το 3ο κεφάλαιο του Guardians of the Galaxy, αλλά θα κυκλοφορήσει νωρίτερα και συγκεκριμένα αυτά τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, ο Gunn, απάντησε σε μερικές ερωτήσεις των fan και έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.

Τον περασμένο Οκτώβριο σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως σε αυτό το σπέσιαλ πρόκειται να συστηθούμε σε έναν νέο ήρωα του MCU. Όπως όλα δείχνουν, όμως, αναμένεται να γνωρίσουμε και άλλους σημαντικούς χαρακτήρες της Marvel, που δεν έχουμε δει στο παρελθόν σε καμία ταινία.

Συγκεκριμένα ο James Gunn είπε:

Στο σπέσιαλ επεισόδιο θα γνωρίσετε περισσότερους νέους χαρακτήρες του MCU.

Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως δε θα τους δούμε απλά στο The Guardians of the Galaxy Holiday Special, αλλά και σε μελλοντικά projects της Marvel. Δεν έχουν γίνει ακόμη υπαινιγμοί σχετικά με τις ταυτότητες αυτών των χαρακτήρων, αν και ο Gunn έχει δώσει ένα “hint” ότι ένας από αυτούς είναι, κατά τη γνώμη του, από τους καλύτερους χαρακτήρες MCU.

Guardians of the Galaxy Holiday Special: Θα συστηθούμε σε έναν από τους σπουδαιότερους ήρωες του MCU

Η πρεμιέρα του The Guardians of the Galaxy Holiday Special θα γίνει τα Χριστούγεννα του 2022 αποκλειστικά στο Disney Plus.