Guardians of the Galaxy Holiday Special: Θα συστηθούμε σε έναν από τους σπουδαιότερους ήρωες του MCU

Ας ξεκινήσουν οι θεωρίες για τα Χριστούγεννα του 2022
08 Οκτωβρίου 2021 09:29
Guardians of the Galaxy Holiday Special: Θα συστηθούμε σε έναν από τους σπουδαιότερους ήρωες του MCU

Μια άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία -από τις λιγοστές που γνωρίζουμε επίσημα- αποκάλυψε ο James Gunn για το ειδικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο (ή τηλεταινία αν θέλετε τον παλιομοδίτικο όρο) των Guardians of the Galaxy.

Ο σκηνοθέτης του πρόσφατου The Suicide Squad και του επερχόμενου Guardians of the Galaxy Vol. 3 έκανε ένα σχόλιο στο Twitter για το επερχόμενο "Holiday Special' που ανέβασε στα ύψη το hype για τους fans. 

Ποιος θα είναι ο νέος χαρακτήρας;

Μέσα από το Guardians of the Galaxy Holiday Special πρόκειται να "συστηθούμε σε έναν από τους σπουδαιότερους χαρακτήρες του MCU όλων των εποχών." 

Ποιος όμως; Οι θεωρίες εδώ και χρόνια υποστηρίζουν ότι καιρός είναι να εμφανιστεί ο Adam Warlock μιας και υπάρχουν και τα σχετικά easter eggs, ωστόσο θα μπορούσε να είναι και ο Nova, o Ghost Rider ή και ο Doctor Doom. Μην αναφέρουμε πως στους υποψήφιους συγκαταλέγεται και ο Άγιος Βασίλης. Ναι στη Marvel υπάρχει όντως ο Santa Claus ως ένας από τους ισχυρούς μεταλλαγμένους ικανός μάλιστα να φορέσει το Infinity Gauntlet. 

Το ειδικό αυτό επεισόδιο θα γυριστεί παράλληλα με τo "Guardians 3" αυτόν τον καιρό και θα γεφυρώσει το χρονικό χάσμα μεταξύ του Vol.2 και του Vol. 3. 

Η πρεμιέρα του The Guardians of the Galaxy Holiday Special θα γίνει τα Χριστούγεννα του 2022 αποκλειστικά στο Disney Plus