Χύθηκε αίμα για να γίνει ο "Νονός" και φαίνεται από το trailer της νέας "making of" σειράς του

Νέα ματιά στην σειρά-υπερπαραγωγή του Paramount Plus που θα συζητηθεί
23 Μαρτίου 2022 19:06
Χύθηκε αίμα για να γίνει ο "Νονός" και φαίνεται από το trailer της νέας "making of" σειράς του

Το Paramount Plus έδωσε στο φως της δημοσιότητας το ολοκαίνουργιο trailer για το "The Offer" την νέα σειρά-υπερπαραγωγή που χρονολογεί το "making of" του θρυλικού "The Godfather", το οποίο κυριολεκτικά έφτασε ένα βήμα πριν από το να ακυρωθεί. 

Ως γνωστόν ο "Νονός" θεωρείται -αν όχι η καλύτερη- μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών μόνο που για να έρθει στην μεγάλη οθόνη πέρασε από έναν Γολγοθά, που περιλαμβάνει προδοσίες, έχθρες, παρασκηνιακό δράμα, μυστικές συμφωνίες και...αίμα όπως αποκαλύπτεται στο νεότερο trailer που θα δείτε παρακάτω. 

 Το νέο trailer του "The Offer"

Συγκεκριμένα, το ‘The Offer’ επιστρατεύει τον Miles Teller του "Whiplash" στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ruddy, τον Matthew Goode ως το αφεντικό της Paramount, τον Giovanni Ribisi ως τον μαφιόζο Joe Colombo και τον Dan Fogler στο ρόλο του Coppola, ενώ τους πλαισιώνουν οι: Colin Hanks ως Barry Lapidus, Juno Temple ως Bettye McCartt και Burn Gorman ως Charles Bluhdorn.

Παράλληλα, στο υποστηρικτικό καστ συναντάμε τον Justin Chambers στο ρόλο του Marlon Brando, τον Anthony Ippolito ως Al Pacino, τον Frank John Hughes ως Frank Sinatra και τον Patrick Gallo στο ρόλο του συγγραφέα του “The Godfather” μυθιστορήματος, Mario Puzo.

Το ‘The Offer’ θα κάνει το ντεμπούτο του στη συνδρομητική υπηρεσία Paramount+ στις 28 Απριλίου.