Τζέιμς Κάαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Sonny του Godfather

Σε ηλικία 82 ετών
07 Ιουλίου 2022 21:01
Τζέιμς Κάαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Sonny του Godfather

Το Hollywood θρηνεί έναν λατρεμένο ηθοποιό, αφού όπως έγινε γνωστό ο Τζέιμς Κάαν (James Edmund Caan) έφυγε από τη ζωή. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ηθοποιός άφησε εχθές, Τετάρτη 6 Ιουλίου, την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 82 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την οικογένειά του, η οποία χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε:

Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του Jimmy το βράδυ της 6ης Ιουλίου.

Η οικογένεια εκτιμά την αγάπη που ξεχειλίζει και τα ειλικρινή συλλυπητήρια και σας ζητά να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτικότητά της αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της λαμπρής καριέρας του, ο Κάαν απέσπασε πολλές διακρίσεις. Αναλυτικότερα, για την ερμηνεία του στο ρόλο του ευέξαπτου Sonny Corleone στην ταινία The Godfather βραβεύθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου ως ο καλύτερος υποστηρικτικός ηθοποιός και έλαβε επίσης έναν «Χρυσό Σκούφο». Για την έως τότε προσφορά του στον Κινηματογράφο, ο Κάαν εισήλθε το 1978 στη «Λεωφόρο Διασημοτήτων» του Χόλιγουντ, ενώ απέκτησε το δικό του «Αστέρι» στο νούμερο 6648 της Hollywood Boulevard.

Τέλος, ο Κάαν είναι επίσης γνωστός για το Thief του 1981 και το Misery 1990.