Η σειρά με το "making of" του Νονού και το επικό cast αποκαλύπτεται - Πρώτο trailer

Δείτε τα πρώτα πλάνα από το ‘The Offer’
01 Φεβρουαρίου 2022 21:51
Η σειρά με το "making of" του Νονού και το επικό cast αποκαλύπτεται - Πρώτο trailer

Δε χωρά αμφιβολία πως ο Νονός, το γνωστό σε όλους The Godfather, είναι μια από τις αρτιότερες ταινίες όλων των εποχών, αφού διάφοροι κριτικοί του μέσου την εκθειάζουν μέχρι και σήμερα και την συμπεριλαμβάνουν στις λίστες τους με τις κορυφαίες. Η ταινία παγίωσε τη θέση του Coppola μεταξύ των καλύτερων σκηνοθετών της εποχής του, απογείωσε την καριέρα του νεαρού τότε Al Pacino και βοήθησε εξίσου και τον Marlon Brando.

Ωστόσο, αυτό που δε γνωρίζουν πολλοί είναι το γεμάτο εμπόδια backstory της παραγωγής της ταινίας, η οποία πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να προβληθεί στις μεγάλες οθόνες των κινηματογράφων. Ακριβώς εκεί εστιάζει η νέα mini τηλεοπτική σειρά ‘The Offer’, η οποία παρουσιάζει τον παρασκηνιακό αγώνα του παραγωγού Albert S. Ruddy για να ολοκληρωθεί η ταινία του Coppola. Οι περιπέτειες που πέρασε το φιλμ περιλαμβάνουν εμπόδια από στελέχη του στούντιο, μέχρι και εμπλοκές με το οργανωμένο έγκλημα.

Αυτό που εντυπωσιάζει με το νέο αυτό σόου είναι το καστ του. Συγκεκριμένα, το ‘The Offer’ επιστρατεύει τον Miles Tellers του Whiplash στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ruddy, τον Matthew Goode ως το αφεντικό της Paramount, τον Giovanni Ribisi ως τον μαφιόζο Joe Colombo και τον Dan Fogler στο ρόλο του Coppola. Το υπόλοιπο βασικό πλαισιώνουν οι Colin Hanks, Juno Temple και Burn Gorman.

Παράλληλα, στο υποστηρικτικό καστ συναντάμε τον Justin Chambers στο ρόλο του μεγάλου νονού Marlon Brando, τον Anthony Ippolito ως Al Pacino, τον Frank John Hughes ως Frank Sinatra και τον Patrick Gallo στο ρόλο του συγγραφέα του “The Godfather” μυθιστορήματος, Mario Puzo.

Το ‘The Offer’ θα κάνει το ντεμπούτο του στη συνδρομητική υπηρεσία Paramnout+ στις 28 Απριλίου. Δείτε το πρώτο του trailer μέσα από τον player του παρακάτω tweet.