Stranger Things: Η 4η σεζόν έρχεται σε δύο μέρη - Τελειώνει οριστικά στην 5η σεζόν

Ετοιμαστείτε για το αντίο στην παρέα της Eleven
17 Φεβρουαρίου 2022 18:04
Stranger Things: Η 4η σεζόν έρχεται σε δύο μέρη - Τελειώνει οριστικά στην 5η σεζόν

Λίγα λεπτά μετά την διάθεση των posters, το Netflix προχώρησε σε μια μεγάλη ανακοίνωση για την 4η σεζόν του Stranger Things αλλά και το μέλλον της σειράς. Αρχικά μέσα από μια ακόμη αφίσα έγινε γνωστό πως το Stranger Things 4 θα ακολουθήσει την συνταγή των τελευταίων Netflix Originals σειρών και θα χωριστεί σε δύο μέρη

Το Vol. 1 του Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου και το Vol. 2 τη 1η Ιουλίου του 2022, όπως θα δείτε και στην παρακάτω αφίσα, η οποία αποτελεί μια ένωση των τεσσάρων που κυκλοφόρησαν σήμερα

Δείτε την αφίσα με την ημερομηνία κυκλοφορίας: 

Αντίο με την 5η σεζόν 

Σα να μην έφτανε αυτό το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα πως το Stranger Things θα ολοκληρωθεί στην 5η και τελευταία σεζόν του. Αυτό ήταν άλλωστε το πλάνο εδώ και καιρό, για το οποίο οι τα αδέρφια Duffer είχαν μιλήσει πριν το ξέσπασμα της πανδημίας. Κάτι το οποίο όπως λένε το έχτιζαν εδώ και επτά χρόνια. Έτσι πράγματι η τεράστια σε διάρκεια 4η σεζόν θα είναι η αρχή του τέλους, όπως ανέφεραν τα posters. 

Υπόνοιες για spinoff συνέχεια; 

Τα αδέρφια Matt και Ross Duffer, όντας οι δημιουργοί του σόου, στο ιδιαίτερο μήνυμά τους προς τους fans για το πλάνο τους να ολοκληρώσουν το Stranger Things στην 5η σεζόν, άφησαν και ένα παραθυράκι για μελλοντικό spinoff του Stranger Things. 

 "Υπάρχουν ακόμα πολλές ακόμη συναρπαστικές ιστορίες για να διηγηθούμε στον κόσμο του Stranger Things: νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες και νέοι απροσδόκητοι ήρωες. Πρώτα, όμως, ελπίζουμε να μείνετε μέχρι το τέλος όσο ολοκληρώνουμε την ιστορία ενός πανίσχυρου κοριτσιού ονόματι Eleven και των θαρραλέων φίλων της, του συναισθηματικά διαλυμένου σερίφη και μιας ατρόμητης μαμάς, σε μια μικρή πόλη που τη λένε Hawkins και μιας εναλλακτικής πραγματικότητας που τη ξέρουμε ως Upside Down. 

Φαίνεται πως το 7ο επεισόδιο της 2ης σεζόν του Stranger Things θα αποκτήσει κάποια συνέχεια, αν και προς το παρόν δε γνωρίζουμε πώς ακριβώς. 

Ολόκληρο το γνωστό και αγαπημένο cast της προηγούμενης σεζόν με τους: Millie Bobby BrownFinn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke θα επιστρέψει. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono, και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε τους Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.