Stranger Things 4: Την "αρχή του τέλους" προμηνύουν οι πρώτες αφίσες της 4ης σεζόν

Μέχρι πότε άλλωστε η παρέα του Hawkins θα παραμείνει στην εφηβεία;
17 Φεβρουαρίου 2022 17:21
Stranger Things 4: Την "αρχή του τέλους" προμηνύουν οι πρώτες αφίσες της 4ης σεζόν

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε τις νέες αφίσες του 4ου κύκλου του Stranger Things, το οποίο θα επιστρέψει στις οθόνες μας ύστερα από περίπου τρία χρόνια απουσίας.

Το κυριότερο που κρατάμε από άποψη πληροφορίας είναι η λεζάντα με την οποία προωθείται η νέα σεζόν: "Κάθε τέλος έχει και μια αρχή", σηματοδοτώντας έτσι πως βρισκόμαστε κοντά στο φινάλε της σειράς. 

Πρόκειται για τέσσερις αφίσες που αποκαλύπτουν τα διάφορα σκηνικά όπου θα εξελιχθεί η 4η σεζόν και είναι η ρωσική φυλακή με τον Hopper, το μυστηριώδες εργαστήρι που έζησε τα χρόνια της η Eleven, το σπίτι των Creel όπου η παρέα των παιδιών στο Hawkins θα εξερευνήσει και η οικογένεια του Will που μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Όλα αυτά τα σημεία όμως έχουν ένα κοινό παρονομαστή: μια πύλη στο Upside Down!

Οι αφίσες του Stranger Things 4

Ολόκληρο το γνωστό και αγαπημένο cast της προηγούμενης σεζόν με τους: Millie Bobby BrownFinn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke θα επιστρέψει. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono, και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε τους Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο υπόλοιπο μισό του 2022 αποκλειστικά στο Netflix.