Ο Norman Reedus θα παίξει σε νέα σειρά φαντασίας από τους δημιουργούς του The Dark Crystal

Ψήνεστε;
11 Φεβρουαρίου 2022 20:00
Ο Norman Reedus θα παίξει σε νέα σειρά φαντασίας από τους δημιουργούς του The Dark Crystal

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση από το Variety που αναφέρει πως ο διάσημος ηθοποιός, Norman Reedus ετοιμάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής του The Walking Dead ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο project σε ένα νέο σύμπαν μαζί με τους Brian και Wendy Froud του The Dark Crystal.

Πρόκειται για ένα εντελώς νέο σύμπαν που προορίζεται να είναι “family friendly” σε μία περιπέτεια φαντασίας με πολλά «πλάσματα». Ο Reedus μαζί με τους Frouds και την Jim Henson Company ενώνονται για αυτό το project, με την πρόεδρο της εταιρίας, Halle Stanford, να λέει πως πρότεινε στον Reedus να δημιουργήσουν μια νέα σειρά με τους Frouds, η οποία θα περιλαμβάνει μαγικά πλάσματα, με εκείνον να ενθουσιάζεται.

Ο Norman είναι καλλιτέχνης και όταν του πρότεινα αυτό που πάμε να δημιουργήσουμε μαζί με τους Frounds, εκείνος ενθουσιάστηκε.

Ο Reedus από την άλλη είπε χαρακτηριστικά:

Είναι φοβεροί στο να δημιουργούν φανταστικούς κόσμους. Θέλω να πω, ένα σόου με goblins, trolls και άλλα πλάσματα, σε ένα νέο σύμπαν; Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη εταιρία από την Henson.

Δυστυχώς, δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες για αυτή τη σειρά, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.