Το The Walking Dead: Daryl Dixon θα φέρει νέα πνοή στο franchise – Δείτε το νέο trailer

Το franchise μεγαλώνει
14 Αυγούστου 2023 18:52
Το The Walking Dead: Daryl Dixon θα φέρει νέα πνοή στο franchise – Δείτε το νέο trailer

Το AMC κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer για το The Walking Dead: Daryl Dixon, το οποίο έρχεται αυτόν τον Σεπτέμβριο για να δώσει μια νέα πνοή στη σειρά, όπως λέει το αμερικανικό δίκτυο. Με πρωταγωνιστή τον Norman Reedus, θα δείτε το ταξίδι του χαρακτήρα στην Γαλλία, η οποία έχει γεμίζει με ζόμπι.

Ο κεντρικός σκοπός του Daryl είναι να βρει τον τρόπο για να φύγει από την Γαλλία και να επιστρέψει στο σπίτι του, αλλά αυτό δε θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και μπροστά του θα βρεθούν αρκετοί κίνδυνοι. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η σειρά έχει λάβει ήδη το πράσινο φως για 2η σεζόν.

Παρακολουθήστε το νέο teaser της σειράς:

 

Το επικό ταξίδι του Daryl είναι στρωμένο με λύτρωση και…νεκρούς. Η παγκόσμια πρεμιέρα του Daryl Dixon είναι στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η περιγραφή της σειράς λέει:

Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

Υπάρχει ακόμα ελπίδα λέει το νέο βίντεο του The Walking Dead: Daryl Dixon

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi και Louis Puech Scigliuzzi, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο «πατέρας» του The Walking Dead, Scott M. Gimple, καθώς και οι David Zabel, Norman Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath και Daniel Percival. Το σόου επιβλέπει ο David Zabel.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο AMC.