Το θρυλικό Futurama επιστρέφει μετά από μια δεκαετία δια χειρός Hulu

Και μια σημαντική έλλειψη στο cast του
10 Φεβρουαρίου 2022 12:38
Το θρυλικό Futurama επιστρέφει μετά από μια δεκαετία δια χειρός Hulu

Το θρυλικό Futurama επιστρέφει και επίσημα μετά από μια δεκαετία με νέα επεισόδια στο Hulu. Η streaming υπηρεσία που ανήκει στην Disney επιβεβαίωσε την "αναβίωση" όπως αναφέρει του Futurama, της θεότρελης σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες που υπογράφουν οι David Cohen και Matt Groening, δημιουργός των Simpsons. 

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για νέες περιπέτειες με τους Fry, Leela και Bender στον 31ο αιώνα και ολόκληρο το αυθεντικό cast να επιστρέφει επίσης για τους ρόλους του, όπως οι Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr, και David Herma

Εκτός από έναν και ίσως τον πιο σημαντικό voice actor, αυτόν του Bender, που χαρίζει τη φωνή του ο εμβληματικός John DiMaggio.

Μέχρι στιγμής κυκλοφορούν αντικρουόμενες πληροφορίες όπου από τη μία πλευρά το Deadline ισχυρίζεται ότι ο DiMaggio δεν έχει υπογράψει για τη συμμετοχή του και προσπαθούν να τον κάνουν recast, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει το πρώτο table read. Και από την άλλη, οι πληροφορίες του The Hollywood Reporter κάνουν λόγο πως ο DiMaggio πράγματι επιστρέφει για να δανείσει τη φωνή του στο ρομπότ με το κάφρικο χιούμορ. 

 

Αναμένουμε επομένως από επίσημα χείλη να μάθουμε τι ισχύει τελικά. Πληροφορίες λένε πως τα 20 νέα επεισόδια που παράγγειλε το Hulu θα κυκλοφορήσουν σε δύο σεζόν των 10 επεισοδίων. Τέλος, το Hulu στοχεύει το 2023 για την επιστροφή του Futurama. 

Tags: