Η νέα σειρά του Mike Flanagan ξεκινάει γυρίσματα με ένα φοβερό cast

Το “The Fall of the House of Usher” πάτησε πλατό
01 Φεβρουαρίου 2022 15:23
Η νέα σειρά του Mike Flanagan ξεκινάει γυρίσματα με ένα φοβερό cast

Ο Mike Flanagan και το Netflix έχουν τα τελευταία χρόνια μια πολύ δεμένη σχέση, ειδικά όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές του διάσημου δημιουργού. Φέτος πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το The Midnight Club στην υπηρεσία, η νέα σειρά του Flanagan, αλλά δεν είναι η μόνη.

Ο σκηνοθέτης ετοιμάζει ήδη το επόμενό του project και μόλις έγινε γνωστό ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το “The Fall of the House of Usher”, το οποίο έχει ένα εκπληκτικό cast και επιβεβαιώθηκε ότι η παραγωγή μπήκε στα πλατό για τα γυρίσματα.

Τo Netflix και o Flanagan ανακοίνωσαν ολόκληρο το cast του The Fall of the House of Usher, της νέας του μίνι-σειράς που βασίζεται σε ιστορίες του Edgar Allan Poe και σε αυτό θα πρωταγωνιστούν οι Frank Langela (Trial of the Chicago 7), Mark Hamill (Star Wars) και Carla Gugino, του Haunting of Hill House.

Τα παραπάνω ονόματα έρχονται και συμπληρώνουν οι Mary McDonnell, Carl Lumbly, Henry Thomas, Samantha Sloyan, T’Nia Miller, Rahul Kohli, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Katie Parker, Michael Trucco, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Kyleigh Curran, Paola Nunez, Aya Furukawa, Matt Biedel, Daniel Jun, Ruth Codd, Robert Longstreet, και Annabeth Gish.

Ακόμα όμως είναι πολύ νωρίς για να δώσει το Netflix ημερομηνία πρεμιέρα για το Fall of the House of Usher, καθώς το επόμενο σόου του Flanagan είναι το The Midnight Club θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε.