Η νέα σειρά του δημιουργού του The Haunting of Hill House έχει ημερομηνία πρεμιέρας στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Ετοιμαστείτε για την 5η κατά σειρά του Mike Flanagan
10 Αυγούστου 2023 20:17
Η νέα σειρά του δημιουργού του The Haunting of Hill House έχει ημερομηνία πρεμιέρας στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες από την ολοκαίνουργια σειρά του Mike Flanagan του δημιουργού των Midnight Mass, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor και Gerald’s Game. Η νέα του σειρά έχει τον τίτλο The Fall of the House of Usher και εκτός από την πρώτη ματιά, απέκτησε και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τα γυρίσματα του The Fall of the House of Usher ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο του 2022 και είναι η 5η σειρά που έρχεται από τον Flanagan σε συνεργασία με το Netflix.

Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία έχει γράψει ο Flanagan και έχει σκηνοθετήσει τα 4 από αυτά, με τον Michael Fimognari να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία των υπόλοιπων. Στην παραγωγή βρίσκονται επίσης και οι Trevor Macy, Emmy Grinwis και Melinda Nishioka.

Η σειρά έχει ένα πολύ μεγάλο cast και ανάμεσά τους θα δείτε και τον θρυλικό Mark Hamill (Star Wars), αλλά και τους Carla Gugino (The Haunting of Hill House), Rahul Kohli (The Haunting of Bly Manor), Carl Lumbly (Doctor Sleep), Samantha Sloyan (Midnight Mass), Kate Siegel (Oculus), Henry Thomas (The Haunting of Hill House), T’Nia Miller (The Haunting of Bly Manor), Sauriyan Sapkota (The Midnight Club), Matt Biedel (Midnight Mass), Kyliegh Curran (Doctor Sleep), Paola Núñez (Bad Boys for Life), Zach Gilford (Midnight Mass), Katie Parker (The Haunting of Hill House), Michael Trucco (Midnight Mass) και Malcolm Goodwin (Reacher).

Δείτε τις πρώτες εικόνες της σειράς παρακάτω:

Το The Fall of the House of Usher “ακολουθεί έναν αφηγητή που πηγαίνει το σπίτι του Roderick Usher, ενός παιδικού του φίλου, μια βαρετή και σκοτεινή ημέρα. Αυτό το σπίτι είναι γεμάτο μυστήριο”.

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Mike Flanagan αποχώρησε από το Netflix και έκλεισε μια τεράστια συμφωνία με την Amazon. Εκείνος πρόκειται να φέρει νέες σειρές και ταινίες στην υπηρεσία της Amazon, το Prime Video. Το The Fall of the House of Usher ήταν το τελευταίο project που είχαν συμφωνήσει οι Flanagan και Netflix.

Το The Fall of the House of Usher θα παίξει στο Netflix στις 12 Οκτωβρίου.