Netflix: Η νέα σειρά του Mike Flanagan του Haunting of Hill House έχει παράθυρο κυκλοφορίας

Θα τη δείτε μετά το καλοκαίρι
18 Μαΐου 2023 17:58
Netflix: Η νέα σειρά του Mike Flanagan του Haunting of Hill House έχει παράθυρο κυκλοφορίας

Το Netflix ετοιμάζεται να φέρει στην υπηρεσία του την επόμενη horror σειρά του Mike Flanagan, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για projects όπως τα Midnight Mass, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor και Gerald’s Game. Τώρα, μάθαμε πότε θα παίξει το επόμενο σόου του που έρχεται με την ονομασία The Fall of the House of Usher.

Τα γυρίσματα του The Fall of the House of Usher ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο του 2022 και είναι η 5η σειρά που έρχεται από τον Flanagan σε συνεργασία με το Netflix. Έτσι, ετοιμαστείτε από τώρα γιατί έγινε γνωστό μέσα από το Collider ότι θα τη δείτε στην streaming πλατφόρμα αυτό το φθινόπωρο.

Το The Fall of the House of Usher βασίζεται σε ιστορίες του Edgar Allan Poe και σε αυτό θα πρωταγωνιστούν οι Mark Hamill, Carla Gugino, Mary McDonnell, Carl Lumbly, Henry Thomas, Samantha Sloyan, T’Nia Miller, Rahul Kohli, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Katie Parker, Michael Trucco, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Kyleigh Curran, Paola Nunez, Aya Furukawa, Matt Biedel, Daniel Jun, Ruth Codd, Robert Longstreet και Annabeth Gish.

Το The Fall of the House of Usher “ακολουθεί έναν αφηγητή που πηγαίνει το σπίτι του Roderick Usher, ενός παιδικού του φίλου, μια βαρετή και σκοτεινή ημέρα. Αυτό το σπίτι είναι γεμάτο μυστήριο”.

Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία έχει γράψει ο Flanagan και έχει σκηνοθετήσει τα 4 από αυτά, με τον Michael Fimognari να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία των υπόλοιπων. Στην παραγωγή βρίσκονται επίσης και οι Trevor Macy, Emmy Grinwis και Melinda Nishioka.

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Mike Flanagan αποχώρησε από το Netflix και έκλεισε μια τεράστια συμφωνία με την Amazon. Εκείνος πρόκειται να φέρει νέες σειρές και ταινίες στην υπηρεσία της Amazon, το Prime Video. Το The Fall of the House of Usher ήταν το τελευταίο project που είχαν συμφωνήσει οι Flanagan και Netflix.