The Fall of the House of Usher: Νέο υλικό από την επόμενη μεγάλη σειρά του Netflix και του Mike Flanagan

Δείτε νέες εικόνες από τον Mark Hamill και το υπόλοιπο cast
12 Σεπτεμβρίου 2023 08:24
The Fall of the House of Usher: Νέο υλικό από την επόμενη μεγάλη σειρά του Netflix και του Mike Flanagan

Το Netflix φαίνεται πανέτοιμο για την επόμενη μεγάλη σειρά του και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέο φωτογραφικο υλικό. Ο λόγος γίνεται για το The Fall of the House of Usher (Η Πτώση του Οίκου των Άσερ), το νέο τηλεοπτικό σόου του Mike Flanagan, ο οποίος μάς έχει χαρίσει στο παρελθόν τα Gerald’s Game, The Haunting of Hill House, Midnight Mass και άλλες σειρές. 

Το επόμενό του project έχει ένα τεράστιο cast και ακολουθεί έναν αφηγητή που πηγαίνει στο σπίτι του Roderick Usher, που είναι παιδικός του φίλος, το οποίο σπίτι του είναι γεμάτο μυστήριο. 

Οι νέες εικόνες που μόλις κυκλοφόρησαν θέλουν να σας βάλουν για λίγο στο κλίμα της σειράς και παράλληλα θέλει να σας κλείσει ραντεβού για τον Οκτώβριο, όπου και θα κάνει πρεμιέρα. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι σε αυτή τη σειρά θα δείτε και τον θρυλικό ηθοποιό, Mark Hamill των Star Wars.

Δείτε τις νέες εικόνες του The Fall of the House of Usher: 

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής: 

Για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν. 

Η σειρά έχει ένα πολύ μεγάλο cast και ανάμεσά τους θα δείτε και τον θρυλικό Mark Hamill (Star Wars), αλλά και τους Carla Gugino (The Haunting of Hill House), Rahul Kohli (The Haunting of Bly Manor), Carl Lumbly (Doctor Sleep), Samantha Sloyan (Midnight Mass), Kate Siegel (Oculus), Henry Thomas (The Haunting of Hill House), T’Nia Miller (The Haunting of Bly Manor), Sauriyan Sapkota (The Midnight Club), Matt Biedel (Midnight Mass), Kyliegh Curran (Doctor Sleep), Paola Núñez (Bad Boys for Life), Zach Gilford (Midnight Mass), Katie Parker (The Haunting of Hill House), Michael Trucco (Midnight Mass) και Malcolm Goodwin (Reacher).

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Mike Flanagan αποχώρησε από το Netflix και έκλεισε μια τεράστια συμφωνία με την Amazon. Εκείνος πρόκειται να φέρει νέες σειρές και ταινίες στην υπηρεσία της Amazon, το Prime Video. Το The Fall of the House of Usher ήταν το τελευταίο project που είχαν συμφωνήσει οι Flanagan και Netflix. 

Το The Fall of the House of Usher (Η Πτώση του Οίκου των Άσερ) θα παίξει στο Netflix στις 12 Οκτωβρίου.