The Fall of the House of Usher: Μαύρο χιούμορ και γερή δόση τρόμου στο πρώτο trailer της σειράς του Netflix

Η νέα σειρά του Mike Flanagan των “Haunting of“ έχει κάτι το διαφορετικό
12 Σεπτεμβρίου 2023 23:40
The Fall of the House of Usher: Μαύρο χιούμορ και γερή δόση τρόμου στο πρώτο trailer της σειράς του Netflix

Η πρώτη χορταστική ματιά στο "The Fall of the House of Usher (Η Πτώση του Οίκου των Άσερ) είναι απρόσμενα καλή και ιντριγκαδόρικη καθώς το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη νέα σειρά δια χειρός Mike Flanagan. Πρόκειται για τον δημιουργό που στο παρελθόν έχει χαρίσει ταινίες και σειρές τρόμου όπως τα "Gerald's Game", The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor αλλά και το Midnight Mass

Σε αυτή τη σειρά που δίνει ραντεβού με τους συνδρομητές του Netflix για τον Οκτώβριο, το μαύρο και μακάβριο χιούμορ μιας οικογένειας μεγιστάνων που είναι στα πρόθυρα να αλληλοφαγωθεί μεταξύ της, δίνει μια διαφορετική χροιά στο κατά τα άλλα σκηνικό τρόμου που έχει στηθεί γύρω από αυτή την ιστορία.

Παράξενοι θάνατοι, απόκοσμα μυστικά και μια γυναίκα που τα γνωρίζει όλα και θα δικάσει τους πάντες, επιφυλάσσει το Fall of the House of Usher, για αυτό απολαύστε το trailer του παρακάτω, μαζί με το πολυπληθές και υπέρλαμπρο καστ ηθοποιών του. 

Δείτε το trailer του The Fall of the House of Usher

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής: 

Για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν. 

Η σειρά έχει ένα πολύ μεγάλο cast και ανάμεσά τους θα δείτε και τον θρυλικό Mark Hamill (Star Wars), αλλά και τους Carla Gugino (The Haunting of Hill House), Rahul Kohli (The Haunting of Bly Manor), Carl Lumbly (Doctor Sleep), Samantha Sloyan (Midnight Mass), Kate Siegel (Oculus), Henry Thomas (The Haunting of Hill House), T’Nia Miller (The Haunting of Bly Manor), Sauriyan Sapkota (The Midnight Club), Matt Biedel (Midnight Mass), Kyliegh Curran (Doctor Sleep), Paola Núñez (Bad Boys for Life), Zach Gilford (Midnight Mass), Katie Parker (The Haunting of Hill House), Michael Trucco (Midnight Mass) και Malcolm Goodwin (Reacher).

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Mike Flanagan αποχώρησε από το Netflix και έκλεισε μια τεράστια συμφωνία με την Amazon. Εκείνος πρόκειται να φέρει νέες σειρές και ταινίες στην υπηρεσία της Amazon, το Prime Video. Το The Fall of the House of Usher ήταν το τελευταίο project που είχαν συμφωνήσει οι Flanagan και Netflix. 

Το The Fall of the House of Usher (Η Πτώση του Οίκου των Άσερ) θα παίξει στο Netflix στις 12 Οκτωβρίου.