Vincent D'Onofrio: "Ο Kingpin του Daredevil παραήταν σκληρός για το Hawkeye"

Ο ηθοποιός του παραδέχεται τις αλλαγές στο ύφος μεταξύ των δύο "βερσιόν"
14 Ιανουαρίου 2022 12:12
Vincent D'Onofrio: "Ο Kingpin του Daredevil παραήταν σκληρός για το Hawkeye"

Δεν ήσασταν οι μόνοι εάν παρατηρήσατε μερικές αλλαγές στον τρόπο που ο Vincent D'Onofrio έπαιξε τον Kingpin στην μεγάλη του επιστροφή στο Hawkeye. Το αναφέραμε και στο review μας άλλωστε. 

Σε νέα του συνέντευξη στο Comicbook.com παραδέχτηκε πως ο τρόπος που υποδυόταν τον Wilson Fisk στο Daredevil "παραήταν hardcore" για το Hawkeye, εννοώντας πως η Marvel Studios δεν επιθυμούσε έναν τέρμα αδυσώπητο Kingpin.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά υπήρχε διαφορά στο ύφος των δύο σειρών άλλωστε και φυσικά δεν υπήρχε αίμα:

Νομίζω πως οι διαφορές στο ύφος είναι προφανείς. Έχει νομίζω λιγότερο αίμα. Ο Fisk είναι αδυσώπητος συναισθηματικά και είναι ένα ράκος. Ένα διαλυμένο τέρας που είναι ικανό για διαφορετικά ήδη βίας, οπότε τίποτα από αυτά δε με ανησύχησε στο Hawkeye. Φυσικά και παρατήρησα ότι υπήρχαν λιγότερα βασανιστήρια και αίμα. Αυτό που κόβει αρκετά είναι πως πρέπει να απομακρύνεσαι από τους βασανισμούς. Σε αρκετούς ρόλους κακών υπάρχει αυτό το στοιχείο και τους αρέσει. 

Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο και αυτό παραήταν hardcore. Οπότε αυτό έπρεπε να φύγει στο Hawkeye και ελπίζω κάτι να γίνει μελλοντικά για αυτό. 

Το ότι στο κλείσιμο είπε πως ελπίζει ο Kingpin να αγκαλιάσει ξανά τον πλήρως αδυσώπητο εαυτό του όπως στην Netflix βερσιόν είναι κάτι που και οι fans θέλουν. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εάν και εφόσον τον ξαναδούμε να μη συμβεί κάτι τέτοιο λόγω των PG-13 περιορισμών και της family-friendly προσέγγισης της Marvel. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο D'Onofrio αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ρόλου και πώς έπρεπε να βάλει παραπάνω κιλά για να τον υποδυθεί ξανά.