Ο Vincent D'Onofrio σχολιάζει το Daredevil: Born Again με κολακευτικά λόγια

Δείτε τι είχε να πει ο “Kingpin“ του MCU για το επερχόμενο reboot του Devil of Hell's Kitchen
11 Δεκεμβρίου 2023 11:04
Ο Vincent D'Onofrio σχολιάζει το Daredevil: Born Again με κολακευτικά λόγια

Μετά το ολοκληρωτικό reboot της Marvel Studios στο...reboot της σειράς του Daredevil, τα πράγματα φαντάζουν λιγάκι καλύτερα για την ποιότητά της, αν και όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα. 

Βλέπετε το "Daredevil: Born Again" έζησε μια μεγάλη φουρτούνα πριν από μερικούς μήνες καθώς ο Kevin Feige καρατόμησε τους showrunners και σεναριογράφους, βλέποντας το μέχρι τώρα αποτέλεσμα που είχαν γυρίσει, κάτι που η απεργία στο Χόλιγουντ τους το επέτρεψε για να το δουν με μια πιο καθαρή ματιά. Πλέον τη σειρά ναέλαβε ο Dario Scardapane, σεναριογράφος της σειράς "The Punisher" του Netflix, ενώ τη σκηνοθεσία μερικών ακόμη επεισοδίων ανέλαβαν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι πλέον είναι μυημένοι στο MCU έχοντας σκηνοθετήσει την 1η σεζόν του "Moon Knight" και προσφάτως την 2η σεζόν του Loki με μεγάλη επιτυχία. 

Τώρα, ένα εκ των πρωταγωνιστών του Daredevil: Born Again, μίλησε για την επερχόμενη σειρά με κολακευτικά λόγια. Ο λόγος για τον Vincent D'Onofrio που θα υποδυθεί και πάλι τον Wilson Fisk aka "Kingpin". Στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του στο Post Credit Podcast είπε πως το "Born Again" θα έχει το ίδιο ώριμο και τραχύ ύφος και vibes με την επερχόμενη σειρά "Echo", η οποία στο πρώτο της trailer φάνηκε σα να βγήκε από την εποχή των Netflix σειρών της Marvel. 

"H φροντίδα και η προσοχή που δίνουν τα μεγάλα κεφάλια σε αυτό είναι εκπληκτική. Ο Τσάρλι και εγώ έχουμε πάθει πλάκα με το πόσο νοιάζονται για αυτή τη σειρά", είπε ο D'Onofrio χαρακτηριστικά. Τον Kingpin όμως θα τον δούμε να επιστρέφει αρκετά πιο νωρίς από τη νέα σειρά του Daredevil, και συγκεκριμένα στη σειρά Echo, εκεί όπου και ο Matt Murdock του Charlie Cox θα επανεμφανιστεί. 

Φαίνεται πως το Daredevil: Born Again θα αποτελέσει μέρος της επωνυμίας "Marvel Spotlight' μέσα από την οποία θα βγαίνουν διαφορετικές, πιο edgy και ενίοτε αυτοτελείς προτάσεις από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios. Περισσότερα για αυτό θα βρείτε πατώντας εδώ

Να θυμίσουμε ότι η σειρά Echo θα αποτελείται από πέντε επεισόδια, όλα διαθέσιμα από την πρώτη μέρα, και θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 10 Ιανουαρίου του 2024.