Το νέο trailer της σειράς “Echo“ της Marvel γυρίζει πίσω στην εποχή “Daredevil στο Netflix“

Η πιο ώριμη, ενήλικη και ζοφερή σειρά του MCU έρχεται στο Disney Plus
27 Δεκεμβρίου 2023 23:59
Το νέο trailer της σειράς “Echo“ της Marvel γυρίζει πίσω στην εποχή “Daredevil στο Netflix“

Το Disney Plus ετοιμάζεται για την πιο βίαιη, ζοφερή και ενήλικη σειρά της Marvel Studios, το "Echo" με πρωταγωνίστρια την Alaqua Cox και για αυτόν τον λόγο δημοσίευσε ένα νέο teaser από τη σελίδα του, ούτως ώστε να υπενθυμίσει στους fans τι έρχεται τις πρώτες μέρες του 2024. 

Το Echo ξεκάθαρα θα είναι μια επιστροφή στις παλιές, τραχιές εποχές του "Daredevil" στο Netflix, με την βία και το αίμα να μην έχουν όρια στο πώς θα φανούν, κάνοντάς το μια άκρως ενήλικη υπόθεση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Disney υπενθυμίζει στους συνδρομητές να αλλάξουν τον ηλικιακό περιορισμό των λογαριασμών τους, ώστε να τους επιτραπεί να δουν τη σειρά στον κατάλογο. 

Και δεν είναι τυχαίο ότι το ύφος θυμίζει εποχές Marvel σειρών στο Netflix, αφού θα κάνει την επανεμφάνισή του ο Daredevil του Charlie Cox, ενώ και ο Vincent D'Onofrio θα παίξει κεντρικό ρόλο στην ιστορία της κωφής αντιήρωίδας. Το νέο teaser επίσης μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα των 5 επεισοδίων της μίνι σειράς του MCU, που είναι σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. 

Δείτε το νέο teaser του Marvel Studios Echo: 

Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Sydney Freeland και είναι η πρώτη της φορά που θα ασχοληθεί με σούπερ ήρωες, με κεντρική χαρακτήρα την Maya Lopez (Echo), την οποία θα υποδύεται η Alaqua Cox. Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, η Lopez εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά Hawkeye το 2021

Στην εν λόγω σειρά αναμένεται να ξαναδούμε τους Charlie Cox ως Daredevil/Matt Murdock και Vincent D'Onofrio ως Kingpin/Wilson Fisk. Μάλιστα το επίσημο trailer έχει και μια έκπληξη, με την σύντομη εμφάνιση του Daredevil. Παράλληλα, η σειρά επικεντρώνεται αρκετά και στον Kingpin, ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Παίζουν επίσης οι: Chaske Spencer (Wild Indian, The English), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower Moon, Stumptown), Devery Jacobs (FX’s Reservation Dogs, American Gods), Cody Lightning (Hey, Viktor!, Four Sheets to the Wind), Graham Greene (1883, Goliath) και Zahn McClarnon (Dark Winds, FX’s Reservation Dogs). Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων του Echo ανέλαβαν οι Freeland (Navajo) και Catriona McKenzie (Gunaikurnai).

Και τα πέντε επεισόδια του Marvel Studios' Echo θα διατεθούν με τη μία στις 10 Ιανουαρίου 2024 στο Disney Plus.