Daredevil: Born Again - Μάθαμε πως θα έρθει η 2η σεζόν από μια απρόσμενη πηγή

Μάλλον θα τον κυνηγάει ήδη το PR τμήμα της Marvel Studios
27 Μαρτίου 2023 23:52
Daredevil: Born Again - Μάθαμε πως θα έρθει η 2η σεζόν από μια απρόσμενη πηγή

Από την πιο απρόσμενη πηγή μάθαμε πρακτικά πως το Daredevil: Born Again, δηλαδή η νέα σειρά του Daredevil στο Disney Plus για το σύμπαν της Marvel Studios, θα συνεχιστεί για 2η σεζόν. Η έμμεση επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Vincent D'Onofrio, του ηθοποιού που υποδύεται τον Wilson Fisk ή αλλιώς Kingpin, ο οποίος θα είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα που επανεμφανίζονται στο MCU, από την "παλιά" σειρά του Daredevil επί εποχής Netflix. 

Συγκεκριμένα, ο 63χρονος σταρ μίλησε στο Newsweek και σε ένα σημείο της συνέντευξής του, μάλλον του ξέφυγε η φράση ότι θα υπάρξει και 2η σεζόν για το Daredevil: Born Again. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: "... Από τη δεύτερη σεζόν, θα υπάρχουν γιγαντιαίες, γιγαντιαίες ανταμοιβές για το κοινό -και στην πρώτη σεζόν, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά γι' αυτό. Όμως οι θαυμαστές θα πάρουν πραγματικά αυτό που θέλουν."

Ο D'Onofrio αναφέρθηκε επίσης και στο πόσο μεγάλη διαφορά θα έχει η σειρά του MCU σε σχέση με αυτή του Netflix: "Μόλις αρχίσαμε τα γυρίσματα. Νομίζω ότι είμαστε δύο εβδομάδες μπροστά, και η σειρά θα είναι πολύ, πολύ διαφορετική από τη σειρά του Netflix, και είναι τόσο συναρπαστικό γιατί αυτό που κάνουμε είναι κάτι το ιδιαίτερο"

Στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες αναφορές ότι ίσως συνεχιστεί η 1η σεζόν των 18 επεισοδίων, όμως αυτή είναι η πιο τρανταχτή επιβεβαίωση που είχαμε μέχρι σήμερα. 

Αυτά είναι τα δύο βασικά πρόσωπα από τη σειρά του Netflix που θα λείπουν στη νέα σειρά του Daredevil. 

Ο Charlie Cox επιστρέφει φυσικά ως Matt Murdock/Daredevil -έχοντας ήδη εμφανιστεί στα Spider-Man No Way Home και She-Hulk: Attorney At Law- μαζί με τον Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/ Wilson Fisk και του Jon Bernthal ως Punisher/Frank Castle. Στο cast της σειράς όμως λέγεται ότι έχουν προστεθεί οι: Michael Gandolfini (Many Saints of Newark), Margarita Levieva, Sandrine Holt και Nikki M. James.

Τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, όπως υποστηρίζουν διάφορα ειδικά μέσα στη Νέα Υόρκη. Έγινε γνωστό ότι οι Matt Corman και Chris Ord βρίσκονται στα ηνία της σειράς ως σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Η σειρά θα σημειώσει και ρεκόρ διάρκειας για σόου της Marvel Studios στο Disney+ αφού θα είναι το πρώτο που θα αποτελείται από 18 επεισόδια

Τo Daredevil: Born Again αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 μέσα από το Disney Plus.